scroll down
Arrow
MENU
20:13 | September 30, 2012

Tutorial tillsammans med Yves Rocher

Uncategorized

Allting finns HÄR

13 Responses to “Tutorial tillsammans med Yves Rocher”

 1. Linda on

  Hej Linda.
  Vad är det för make up artist utbildning du har gått? Har sett att det finns en hel uppsjö på nätet i alla prisklasser. Hur väljer man?
  Det finns dom för 60´000,- och för 30´000,- och sen medborgarskolans som kostar under 10´000,- Hur vet man vilken man skall satsa på?

  Reply
  • Linda Hallberg on

   Hejsan! Jag har gått en kurs som har hela köret med hårstyling, hårförlängning och så, en lite dyrare variant. Det finns många olika så jag kan inte rekommendera någon speciell eller säga vilken som är bäst.. Känn efter själv vad som passar dig! då hittar du nog rätt 🙂

   Reply
 2. isabella on

  om man beställer smink/sminkborstar ifrån e.l.f’s hemsida, kostar det någon tull eller frakt då? och isåfall hur mycket? tänkte beställa under de närmsta dagarna och skulle vara jättesnällt om du kunde svara i ett inlägg 🙂 även berätta om du vet hur flawless finish foundationen är om du prövat den? 🙂 kram

  Reply
  • Linda Hallberg on

   Hej! Det är frakt, och det står på elf:s hemsida och allt så, men du betalar ingen tull.
   Har inte testat foundation från Elf tyvärr..

   Reply
 3. Sandra on

  Jag hade tyckt att det vore kul om du skrev lite mer om ditt jobb som makeupartist, det vardagliga livet 🙂 Vad gör du liksom emellan alla dagens sminkningar och event som du går på?

  Reply
 4. Melina on

  Hej!
  Kul att se ett inlägg med Yvés produkter,hoppas på flera:) Yves Rochér som ju är ett märke som funnits i en herrans massa år men som nog på grund av denna “gamla stämpel”, inte klassas som ett hippt märke med bra grejer. Själv är jag lite av en makupjunkie och gillar och testa olika märken. Men måste nog säga att flertalet av Yves produkter är bättre än de man betalar DYRA pengar för. Ta mascara som exempel där en av mina favoriter är Dior, men Yves har sina Lash plumping och Sexy Pulp som absolut inte är sämre och kostar en bråkdel av den förstnämnda. För att inte tala om deras kropps och ansiktsvårdande produkter. Därtill kan ju nämnas miljötänk och icke djurtestade produkter. Som sagt kul att se en makeup med deras grejer, hoppas fler får upp ögonen för detta gamla märke. Förresten, tack för en sjukt bra och inspirerande blogg!Du är grym!

  Reply
 5. Moa on

  Hej Linda. Jag har problem med min hy då jag har ganska många porer? (Svarta prickar) speciellt på hackan, och jag vill så gärna bli av med dem. Vad ska jag göra, och kan du kanske ge tips på vad man kan använda? 🙂 kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)