scroll down
Arrow
MENU
20:03 | October 30, 2012

Fixa skarpa närbilder!

Uncategorized

Skaffade mig nyligen en närbildslins till kameran för att kunna ta bilder på ÄNNU närmare håll..
Och jäklar vad coolt det kan bli! Som övre bilden, den är inte inzoomad
Jag klantade dock till det och beställde en för liten lins först, så fick skicka tillbaka den, så nu har jag rätt!
Funkar att skruva på ett vanligt objektiv. 🙂

109kr kostar dessa på Fotofyndet.se

Got a new macrolens for my camera the other day..
It’s gonna be some crazy pics now 🙂 

15 Responses to “Fixa skarpa närbilder!”

 1. maria on

  Hej hej vackra Linda 😀

  Jag älskaaar smink ÄLSKAR, jag vill bli en makeup artist men jag undrar hur mycket man tjänar på det ?
  Tack;D

  Reply
 2. Malin on

  Hej Linda! Bra tips!
  Har du något mer tips på hur man tar bra bilder på makeupen? Förutom bra ljus då, till exempel inställning på kameran, vinkel eller något. Du är bäst!

  Reply
 3. R on

  Hej. Har precis införskaffat mig sådana oxå. Jag beställde både tre-packet m +1,+2,+4 och den du visar m +10. Men jag undrar lite vad du kör m för inställningar t de M,A,S el P och vad du gör för inställningar på bländaren och I Får det inte riktigt att fungera som jag vill tyvärr:( o så undrar jag hur nära linsen du sitter då för att få en skarp bild? Skulle uppskatta massor om du kunde göra ett inlägg med bra tips och inställningar på just makeupfoton bortsett fr gärna dagsljus och utan blixt. Dina bilder e alltid så fina!!! Stor kram o tack för en bra blogg!!

  Reply
 4. Jessika on

  Hej Linda! 🙂 jag fotar väldigt mycket men har dock inte testat närbildslins än men måste man ha ett macroobjektiv för att sätta linsen på eller funkar linsen även på orgnialobjektiven till kameran (har en canon eos 550d) och tex teleobjektiv med macro. ?
  tack på förhand! 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)