scroll down
Arrow
MENU
12:01 | October 31, 2012

Todays look – I want to believe

Uncategorized

Sorry att jag tjatar om BonBon.. Men idag ska jag iväg och göra en omslagsplåtning i looken

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
MUS MS Cupcake
MUS MS Cinnamon Bread
MUS MS Pistagio Biscotti
MUS MS White
MUS MS Yaya
NYX The curve jet black eyeliner
Loreal volume million lashes waterproof
Ardell lashes 305

Läppar/lips
MUS Lipstick Ardell

Kinder/cheeks
MUS MS Smog
NYX Butt naked Palette

20 Responses to “Todays look – I want to believe”

 1. Kirsten on

  Hej Linda. Nu är det så att jag har prövat hur många foundation som helst. Och alla jag använder gör att jag blir orange i huden. Vet inte riktigt vilket håll min hud går åt. Men jag tror det går mot det gula hållet. Kan du rekomendera någon bra foundation som går åt det gula hållet. Sen har jag lite problem/känslig/torr hud i ansiktet. HJÄLP, tycker inte riktigt att de på Kicks där jag bor är bra på att fram någon foundation till mig. Hur skall jag göra??

  Reply
 2. amanda on

  Kommenterar aldrig bloggar, men alltså… Du är ju bara för VACKER! Linda, du är helt fantastisk. Hoppas du tar detta till dig för jag beundrar dig verkligen!!

  Reply
 3. Sanna on

  Snygga färger gillar det mycket. Undrar hur du gör den snygga eyeliner dur har ingen video på det eller kan du göra en. Skulle bli så himla glad om man fick se hur du gör den 🙂

  Reply
 4. Klara on

  Jag har så himla dåligt samvete för att jag är sämst på att kommentera. Men sitter i Australien och läser din blogg varje dag, ska du veta! Du är så sjukt duktig och inspirerande. Dessutom verkar du vara en jättetrevlig människa!
  Fortsätt som vi gör (men glöm inte att ta de lugnt ibland också)!
  KRAM

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)