scroll down
Arrow
MENU
16:14 | November 25, 2012

Söndagsfrågan

Uncategorized

Vad skulle ni vilja se mer/mindre av i bloggen? Berätta!

/Is there anything you want to see more or less of here in the blog?

192 Responses to “Söndagsfrågan”

 1. emelie on

  Gör en video eller nått och visa hur man kan skugga men ändå inte med så mycket färg utan typ med vitt, brunt och svart så det blir lite diskret och inte syns så mycket. Som man kan ha till vardags när man går i nian. 🙂

  Reply
 2. Lisa on

  Skulle önska att du lade upp bilder där man ser hela ansiktet på “dagens make”, då kan man se helheten!
  Sedan vore det kul med lite “do’s and dont’s”, samt tips och trix 🙂

  Reply
 3. Sofia on

  Du är verkligen jätteduktig på det du gör och jag gillar dina sminkningar jättemycket, meeen… jag skulle önska att du någon gång sminkade någon annan, missförstå mig rätt, men din ögonform gör ju sig jättebra med alla typer av sminkningar, det vore kul och se en make där du sminkar en annan ögonform. Jag själv har s.k. “hooded eyes” och funderar mycket på hur jag ska sminka mig så det syns. Vore toppen om du ville visa detta, förövrigt: GRYMT BRA BLOGG!!

  Reply
 4. Blazingselene on

  Din blogg är superbra! Jag tycker det är jättekul att du gör makeup som är inspirerad av olika personer. Sen skulle jag faktiskt tycka det var roligt om du kunde ha fler inlägg där du tipsar om olika produkter och tekniker. Tex en grundlig teknik på eyeliner-målning men även tips! Jag har läst några av make up stores tidningar och där finns jättemycket roliga tips som skulle vara roligt om du också tog upp. Tex använd blend and fix med en ögonskugga för att göra ett eget läppstift.

  Ha en fin kväll!

  Reply
 5. Linnea on

  Jag kom på att det skulle vara roligt om du kunde köra “utmaningar” typ. Du gjorde det nån gång på typ en zombie eller nåt om jag inte minst helt fel? Alltså att du lägger ut en inspirationsbild, kan vara vad som helst typ en sol eller en häst eller kungen, och så får alla läsare tolka den på sitt sätt genom smink och sen gör du också det och lägger upp läsar-bilderna som du gillade bäst 🙂

  Och gärna mer tips och trix 🙂

  Reply
 6. Sofia on

  Gärna sminkningar med någon annan ögonform, har själv “hooded eyes” och undrar hur sjutton man ska sminka sig för att det ska bli någon effekt, vill ju också kunna sminka mig snyggt med färger 🙂

  Reply
 7. Susanne on

  Hej Linda!
  Jag skulle vilja få mer tips för att få till en bra grund. Vilka produkter som är bra samt hur man ska applicera dem på bästa sätt. Även hudvård. Du är väldigt duktig på dina ögonsminkningar, men det är kul om du skulle prata om skönhetsvård mer generellt.
  Kram

  Reply
 8. Moa on

  Mer tutorials, helst i video!!!
  Vore även kul med en berättelse hur du kom dit du är nu, är själv väldigt intresserad utav att bli makeup artist men vet inte hur jag ska göra… Kram 🙂

  Reply
 9. Angelica on

  Skulle vara jätte kul att få veta lite mer om primers (typ vilken du personligen tycker är bäst) och om du kunde ge tips på hur man kan göra för att ens smink ska sitta bättre under en hel dag! Det är allt för sällan man får tips om sånt som ska hålla sminket på plats långvarit tycker jag. Vore super nice! 🙂

  Reply
 10. Kajsa on

  mer tutorials och mindre naglack 🙂 tycker du är väldigt bra på att fixa ditt hår så gärna mer om hur du gör o vilka prudukter osv 🙂

  Reply
 11. Lydia on

  Jag skulle vilja se hur du gör när du tar av lösögonfransar! Jag fyller 18 om två veckor och skulle då vilja kunna använda lösögonfransar när man går ut på krogen men är osäker på hur man tar av de på bästa sätt. Skulle därför vara grymt om du kunde visa det <3

  Reply
 12. Sara on

  Hej! Det skulle vara jättekul om du ville visa sminkningar som passar till gröna ögon som INTE är lila, för jag verkligen hatar lila. Haha! När man letar efter smink-tips till gröna ögon så är allt lila och jag är så fruktansvärt less på den färgen. 🙂

  Reply
 13. Anonymous on

  Mer tutorials! Du är så sjukt duktig och är en sådan stor inspirationskälla så lägg upp mer bilder å videor så man ser hur du gör 🙂
  Man kanske kan skicka bilder till dig sedan så får du se om vi lär oss något! Haha..

  Ha de bra!

  Reply
 14. Tove on

  Mer tutorials! Du är så sjukt duktig och är en sådan stor inspirationskälla så lägg upp mer bilder å videor så man ser hur du gör 🙂
  Man kanske kan skicka bilder till dig sedan så får du se om vi lär oss något! Haha..

  Ha de bra!

  Reply
 15. Anonym on

  Skulle vara kul om du lägger upp någon bild på dina borstar o berättar om vad som är så speciella med dem? Vilket borste gör vad?

  Reply
 16. Lette on

  Outfits! I think you have a lovely sense of style! I wanna know where you get your clothes!
  And the tutorials in English please:)!

  Reply
 17. Tilla on

  Gärna tutorials på håruppsättningar. Inte bara för “bal” utan mer vardagliga frisyrer. Typ lösa, rockiga, rufsiga, roliga frisyrer. Det hade jag velat se, för jag är verkligen sämst på att komma på frisyrer till mitt hår och när jag väl vet vad jag vill ha så får jag inte till det.

  Reply
 18. Tilla on

  Gärna tutorials på håruppsättningar. Inte bara för “bal” utan mer vardagliga frisyrer. Typ lösa, rockiga, rufsiga, roliga frisyrer. Det hade jag velat se, för jag är verkligen sämst på att komma på frisyrer till mitt hår och när jag väl vet vad jag vill ha så får jag inte till det.

  Och gärna lite mer outfits, är nyfiken på vad du har för kläder till så färgglada, galna sminkningar 🙂

  Reply
 19. To on

  Snälla visa hur man lägger ögonskugga. Typ 2 vanliga nyanser, och hur man får dem att smälta samman. Jag är inte van att sminka mig med mer än mascara. Eyeliner är oxå toksvårt att få till. Jag försöker sminka mig ibland men tycker mest jag ser ut som en clown. Alltså sminka ögon à la basic. Eller för dummies. 😉 gärna oxå tips på vanliga fel många gör och absoluta no no’s.

  Reply
 20. Emma on

  Du är helt fantastisk Linda, men dina kategorier behöver rensas upp och organiseras bättre! Din blogg är en stor inspirationskälla för mig och jag vill kunna hitta bland dina gamla inlägg snabbare. Till exempel en kategori med Dagens make-up (istället för som nu när du har två) och sedan gärna underrubriker, kanske olika ögonfärger, fest/vardag osv. Jag efterlyser bättre struktur helt enkelt. Annars är du som sagt helt fantastisk! 😀
  KRAM!

  Reply
 21. elin on

  När du visar dagens look, så skulle det vara super om du tog någon mer/flera helansiktsbilder från en bit bort. Svårt att förklara, men det visar helheten på ett helt annat sätt än bara ögaöganäsamun-bilder 🙂 xx

  Reply
 22. Katja Blomerus on

  Hej Linda ! Du är grymt duktig på det du gör! Jag skulle önska och uppskatta fler videos på vardagliga enkla ögon sminkningen som inte är alltför svåra, men ändå framhäver ögonen. Tack för mig. Ha en fortsatt trevlig kväll :-)!!!!

  Reply
 23. Annika on

  Din blogg är redan så bra! Jag tycker det vore kul om du gjorde fler test av produkter. Sen är det alltid kul med sminktips till oss “vanliga dödliga” som t.ex. hur man vet vilken foundation man ska välja för sin hudtyp eller hur man vet vilka färger på ögonskugga man passar i. Det är också jättekul när du göra temasminkningar som du gjorde inför halloween! Väntar spänt på jul- och nyårsmakeuper 😀

  Reply
 24. Julia [Stil & Foto] on

  Jag skulle gärna vilja se hur du använder din cake-eyeliner och om det finns någon bra borste till den som man kan köpa? Jag har en cake-eyeliner från Maybelline men borsten man fick till tyckte jag inte alls var bra. Sen vet jag inte riktigt heller om jag hanterar själva grejen med att få till det med konsistensen o så.

  Reply
  • Stephanie on

   MAU har två borstar till cake eyeliner. Inte helt säker men tror att det är 102 och 113. Den ena är vinklad och lite mer samlad. Den andra är längre och mjukare, alltså är den svårare för en ovan. Jag skulle satsa på den vinklade 🙂

   Reply
 25. Dixi Wonderland on

  Jag hade gärna velat att du testar de sminket som ofta är på reklamen. Innan jag köpte Max Factor 3 in 1 så gick jag faktiskt hit för att se om du skrivit något om de men kunde tyvärr inte hitta något inlägg om de. Men sånt hade varit kul 😀

  Reply
 26. tova on

  Även kanske att du väljer ut några fråger under veckan och svara på dem i ett blogginlägg. inte alltid man ser svaret, eller så fråga andra sådant som man vill veta själv 😀 Så kanske spara nnågra frågor och lägga upp alla(några)?

  Reply
 27. Alice on

  It would be grate and interesting to see your make up to other models.
  Thera are different eyes and face shapes, so that would be nice if you show your tallent on others not only yourself.
  Houpe to see some change!
  Good luck! (:

  Reply
 28. Julia on

  Jul- och nyårssminkningar, fler tutorials i videoform (gärna hur man skapar konturer i ansiktet, förstorar ögon och läppar) och frisyrtips. Jag tycker du har en kanonbra blogg som inspirerar varje dag! Keep up the good work!

  Reply
 29. Klara on

  Mer tips om hårfrisyrer, fusk för att få snyggare eller enklare, nagelvideos, att du visar lite från din lägenhet. Gärna att du gör tutorials i videos iställer för att lägga upp bilder med texter.
  suuuperbra blogg! 🙂

  Reply
 30. ella on

  Fler tutorials, gärna i videoformat. Och SNÄLLA, inlägg om bra borstar och redskap med jämna mellanrum! Väldigt efterlängtat, egentligen det enda med den här bloggen jag har att klaga på är avsaknaden av tips på detta. Kram!

  Reply
 31. cornelia on

  mer videos, med tutorials, och med tips o sånt! Där du tillexempel visar vilka borstar man behöver för att “klara sig” i sminkvärlden, och där vi visar dina favoritsminkprodukter nu till vintern skulle vara jättekul att se!:)

  Reply
 32. cornelia on

  mer videos! Båda tutorials, och videos med tips och trix! Tillexempel där du visar vilka sminkborstar och sminkprodukter man “behöver” för att “klara sig” i sminkvärlden, och en video där du visar dina favoritsminkprodukter nu till vintern skulle verkligen vara jättekul att se!:)

  Reply
 33. Alexandra on

  Detta kanske är lite svårt då det kanske krävs lång utbildning och erfarenhet snarare än några snabba tips på en blogg för att förstå. Men det skadar ju inte att fråga, hehe. Man läser ju överallt att “det här ska du ha om du har små ögon…” “det här ska du ha om du har runt ansikte…” “det här är fint på dig med varma toner…” osv och jag förstår ingenting. Jag vet att mörka färger runt ögonen förminskar dom och att ljusa öppnar upp, men fasiken vad svårt det är att veta om man själv har små eller stora ögon, brett eller tätt mellan dem osv.

  Som sagt det kanske är svårt att lära ut sånt lite snabbt, men om det går skulle jag gärna ha lite tips på hur man förstår sitt egna utseende om du förstår vad jag menar? Man stirrar sig ju liksom blind på sig själv, haha 🙂

  Reply
 34. Vee on

  MER FRÅGOR FRÅN LÄSARE! Typ att man får fråga personliga smink relaterade frågor, t ex mina ögon ser ut såhär och såhär, vad är ditt tips, eller min hud är si och så. 🙂

  Reply
 35. Ellinor on

  Hej! Gillar alla dina tutorials jättemycket. Oavsett om det är i bildform eller video. De senaste videorna har jag dock tyckt att det varit svår att höra vad du säger i och med att det har varit musik på. Kanske kan man sänka den eller ta bort den helt under tiden du pratar?

  Annars skulle jag gärna vilja se lite fler tutorials på med galna sminkningar som verkligen går ifrån det vanliga vardags- och festsminket. 🙂

  Reply
 36. Sofia on

  Hej, tack för den bästa insparationskällan!! Du är grym på det du gör! Jag hade velat ha mer hud o hår. Älskar makeuperna, men personligen så tycker jag att det är viktigt med bra hudvård för att få en hållbar makeup hela dagen! 🙂

  Reply
 37. Tina :) on

  Kanske tips för dom som inte använt smink så mycket men vill “lära sig”? Man vet ju kanske inte vad man ska använda för foundation t.ex? Lite sådant som kan hjälpa nybörjare! typ.. heheh

  Reply
 38. Kirsten on

  Visst jag är 29år och börjat använda smink nu, så är lite av nybörjare. man kanske tipsa om vad man skall ha för smink och sminkpenslar. hoppas på ett sådant inlägg från dig.

  Reply
 39. Linnéa on

  PENSLAR!!
  Tips på vilka penslar man bör ha hemma, vad “modellerna” kallas osv. Både foundation-, läpp-, skugg-, ögonbrynspenslar osv osv, you name it!!
  Sen vore det kul om du lyfta fram sminkmissar, “don’t do this”, typ. haha.
  Kör på! Älskar din blogg.

  Reply
 40. Melinda on

  Lite mer tips och trixs för oss som inte är lika smink kunniga som du, typ hur du fixar formen på ögonbrynen eller ögonskuggan så den blir näst till identisk med andra sidan. Färg kombinationer! Lite knep och knopp och sånt!

  Reply
 41. Lovisa on

  Jag skulle önska mer tips på fina håruppsättningar 🙂 och gärna mer teater/extremare sminkningar på olika teman, älskade t ex vampyrsminkningen!

  Reply
 42. Fanny on

  Lite nyårssminkningar till olika ögonformer och ögonfärger skulle vara så roligt!
  Älskar din blogg, går första året på stylistlinjen och är inne och kollar varje dag, du inspirerar så otroligt mycket! Kram!

  Reply
 43. Julia on

  OUTFITS!! Mode och smink går så mycket hand i hand att det skulle va jättekul att få se en och annan bild på kläder etc. Älskar när du gör det på instagram ibland!
  Det skulle också vara kul att få tips på sminkningar och håruppsättningar som passar till vissa typiska outfits/trender osv, så som den lilla svarta/lilla röda.
  Annars så älskar jag din blogg, den är verkligen den största inspirationskällan jag har när det gäller smink! Du är så sjukt duktigt och dina sminkningar är fantastiska 🙂

  Reply
 44. johanna on

  jag har heeelt plötsligt börjat få oljig och fet hy. och förstår inte varför. Har du några tips och trix för att undvika detta, om man inte vill pudra sig hela dagen? 🙂

  Btw – din blogg är awesome!

  Reply
 45. Frida on

  Jag skulle jättegärna vilja se när du fixar din bas från krämen innan till färdig bas 😀 Gärna med Too Faced foundation.

  Reply
 46. nicki on

  Mer tester och recensioner av produkter! Samt mer tips på “småpill” typ hur man täcker mörka ringar, finnar, rodnad etc. Tack för en superbra blogg!

  Reply
 47. Sandra on

  Hej. Jätte bra blogg. Du gör jättefina smink- och hår-inlägg.

  Jag skulle vilja ser mer av tester och tips kring olika produkter (smink, hår, hud, rengöring m.m) då du säkert testar en hel den är vad många andra gör iom ditt yrke.

  Jag blir alltid lika glad då jag hittar en test eller recension av en produkt. Mer sådant hade jag velat se.

  Ta hand om dig/Sandra

  Reply
 48. Ida on

  Tutorials i bilder och videor!
  Tips!!
  T.ex hur man förhindrar flakes på vintern
  Hissa och dissa!
  Tips på foundation
  Budget mellan lyx
  Och fler jul och nyårs sminkningar

  Reply
 49. Linnea on

  Mer videotutorials! Och fler videor i allmänhet. Det är så kul att se på.
  Gärna mycket tips också, stora som små.
  Skulle också uppskatta inlägg om typ hudvård och sånt. Din blogg äger.

  Reply
 50. Emma on

  Älskar din blogg Linda! Tack för alla underbara tips som du ger, kan säga att jag har lärt mig så otroligt mycket o blir såååå mycket mer nöjd med hur jag ser ut nu när jag sminkar mig o de är tack vare dig 😀

  När det kommer till bloggen ser jag gärna fler tips på olika saker som man kan tänka på, fortsätt att exprimentera för de är du så sjukt duktig på 🙂 tutorials både i bild o film, men gärna bilder, för dem går att spara o kolla på o hämta inspiration när man ska ut 🙂
  KRAM

  Reply
 51. Clara on

  Bilder rakt framifrån på dina sminkningar! Kul med fina “pose-bilder”, men för oss som vill prova på dina looks så vore det bra att få se mer rakt på/avslappnade bilder med öppna ögon.

  Reply
 52. Mariella on

  Tutorials, skönhetsknep och tips på bra smink!
  Sjukt bra blogg annars, går in flera gånger om dagen och älskar verkligen dina sminkningar! 🙂

  Reply
 53. Matilda Abramsson on

  Jag vill se mer videotutorial, helhetsbilder av ansikte (inklusive håret), tutorial på din bas och små knep älskar jag!!! 😀

  Reply
 54. Emelie on

  Jag skulle vilja läsa mer om dina “tatuerar-planer”, du skrev mycket om det förr, med skisser och små tatueringar du gjort. Har du lagt den planen på hyllan ett tag? 🙂

  Reply
 55. Malin on

  Mer frisyrer, samt outfits faktiskt.. Skulle vara kul att se hur du matchar kläder med dina sminkningar, vore kul att se helheten av dig och din skönhet. Annars, en superinspirerande och engagerad blogg!

  Reply
 56. Ewy on

  Jag har precis köpt MUS Tuch + ögonpenna Deep Blue Sea, gärna en sminkning med dom två inblandade :)!!
  Tack för en superhärlig blogg med massor av sminkinspiration!

  Reply
 57. Wictoria on

  Hej! Jag går spa/styling första året på gymnasiet och din blogg ger mig mycket inspiration! Jag skulle vilja se jul och nyårs sminkningar nu när det börjar närma sig. (kanske inte för häftiga utan sånt som jag och andra klarar av hemma) Annars tycker jag din blogg är toppen!! Och du är verkligen super duktig, hoppas att jag kommer bli det också :DDD

  Reply
 58. Arlinda on

  HEJ! jag är en nybörjare inom smink och hade jätte gärna velat ha lite nybörjar tips! sen hade det varit jätte kul att få se hela din sminksamling smink, borstar, allt!

  annars tycker jag verkligen inte du gör något dåligt, fortsätt som du gör, din blogg är bäst!
  hade varit jätte kul att få svar på mina små frågor, hoppas du tar upp det i bloggen!

  Reply
 59. lara on

  Mer bild eller videotutorials.svara på frågor läserna ställer. visa bildtutorial när många önskar och ber om:)) tack. Du är såååå duktig, och vacker.lara

  Reply
 60. Madeleine on

  Hej. Ja skulle gärna vilja att du gjorde ett inlägg om smink som är bra för hyn. Vilka produkter och märken man bör välja och vilka man bör undvika. Alltså att sluta an sminkningen till hudvård. Använder exuviance och a creame men svårare val när det kommer till make up!

  Reply
 61. Lovisa on

  LINDA!!!!!!!!! Jag behöver hjälp, ganska akut faktiskt!! Skulle va jättebra om du kunde svara på detta i ett inlägg eller till min mail!
  Jag har nämligen Sveriges torraste hy.. Jag har bra tvätt för ansiktet, skrubbar det ibland, använder en bra fuktkräm och så vidare. Problemet uppstår bara när jag får på mig smink! På något konstigt sätt så fastnar inte sminket utan blir som ett lager istället. Och då använder jag mig av concealer och mineralfoundation så det är ingen fet krämfoundation eller något sånt. Efter att ha haft smink i någon/några timmar så blir min hud extremt torr och det ser ut som jag flagnar, det är alltså sminket som torkar ut och flagnar bort, antar jag. Detta ser extremt fult ut och jag får aldrig någon fin bas. Jag går osminkad hela tiden då jag är hemma och i princip hela helgerna och försöker återfukta vid alla tillfällen jag får, och jag håller mig återfuktad MEN ENDAST tills jag får på mig smink igen, då torkar jag ut! Jag har testat olika mineralfoundations men har väldigt svårt att hitta en som är för just torr hy. Har du något tips på mineralfoundation eller någon annan ide vad jag kan göra för att slippa att det ser ut som jag flagnar och att sminket lägger sig som ett lager????? Skulle vara jättetacksam för svar!!!!

  Reply
 62. Josefin on

  Kan du inte göra en ögonbrynstutorial med tips för alla olika former och färger?
  Jag har själv väldigt glesa och raka ögonbryn vilket gör det svårt att få till en snygg båge… Vore tacksam för tips på hur jag kan måla mina för att de ska se fina ut!

  Reply
 63. Malin on

  Mer video Tutorials!
  Även lite tips och trix.
  Vilka penslar som man använder till vad
  Olika tips på gel-liner/eyeliner och cakeliner. Hur använder man dem?

  Reply
 64. Ms X on

  Det hade varit kul om du kunde lägga upp lite för oss med kort hår. Kanske lite om man har födelsemärken, mongolveck vid ögonen, den mun och sånt 🙂

  Reply
 65. Ms X on

  Hade varit kul om du kunde komma med tips för oss med kort hår! Något jag har saknat och saknar i all media! Skitsvårt att bli inspirerad! Hade kanske vatt kul med lite tipps för tex födelsemärken, mongolveck, “trötta/hängiga ögon” sned mun och sånt:)

  Reply
 66. A on

  MINDRE naglar (nagellack då, visa bara de allra finaste eller recensioner på budget vs lyx som du gjort.

  MER tutorials av olika slag, recensioner av skönhetsprodukter & smink. Dröminläggen vore vilka grundpenslar man bör ha, grundsmink också kanske (och hur börjar man med ögonskugga? Ska man köpa 2?).

  Reply
 67. Alex on

  Tipsa gärna om sånt som är vanligt att man gör fel. Hur vet man om man ska ha gul eller rosa tonad foundation? Skillnad på vatten och oljebaserad foundation?

  Reply
 68. MissJane on

  Mer videoturtorials på dina snygga ögonmakeups, gärna för hooded eyes då jag vet många har det.. samt tips för det.. Du sminkar så grymt snyggt!!
  Även hur du sköter ditt löshår, är livrädd mitt ska bli svinto el nått.
  Samt TIPS o trix e klart!
  Du är sjukt bra och inspirerande!!

  Reply
 69. Sara on

  Hej du har otroligt bra blogg som inspirerar mig varje dag fortsätt så.
  Jag skulle bli så blad om du kan göra mer smink tips-videon till brunögda inspiration till jul/nyår.

  Tack 🙂

  Reply
 70. Kristina on

  Gillar din mix jättemkt.
  Jag tycker visst du ska slänga in nagelscksinläggen 🙂
  Även lite om borstar som jag själv funderar på. Bil köpa men tycker som amatör att det kanske är lite väl avancerat att köpa alla de i kitet som du gjorde med de gröna. Finns det ett mindre kit med de vanligaste man behöver som är bra? Jag gillar också trix o tips och tycker också att sökfunktionen skulle vara kanon om det gick lättare att hitta i.
  Du är alltid inspirerande och bra så fortsätt som du gör!
  Kristina

  Reply
 71. Jonna on

  Hur du lägger eyelinern! den blir alltid så perfekt, rak och fin! Bilder steg-för-steg eller en video:) gärna med dipliner, samt om du har några tips på olika sätt och hur man gör dom bäst! Tack för en skitbra blogg 😀

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)