scroll down
Arrow
MENU
15:14 | February 28, 2013

Rainforest

Uncategorized
20130228-102828.jpg 20130228-102859.jpg 20130228-081215.jpg

Idag regnar det. Vi ska precis gå och käka frukost nu. Sen bege oss till Arenal, vilket nog skulle ta ca 7 timmar.. Kanske har bättre internet där eftersom det är lite mer “turistigt” där.
Vi har både varit på nattvandring och vandring i regnskogen. Sett sjuka spindlar, dödliga ormar och sköldpaddor.. Vill ni se bilder?
Förresten så är jag fortfarande jetlagad och går och sover klockan åtta om kvällarna.. 😛

/going to Arenal today. Think it will take about 7 hours. Hope that the internet is better there!
I’m still jet lagged by the way.. 😛

19 Responses to “Rainforest”

 1. Nellie on

  hej, jag undrar om du kan visa hur man kan markera sin glob linje snyggt till vardags, skulle uppskatta det kanske i en video ?:) kram!

  Reply
 2. Nellie on

  hej 😀 jag undrar om du kan visa hur man kan markera sin glob linje snyggt till vardags, kanske i en video skulle va kul 😀 kram!!

  Reply
 3. Josefine on

  Mycket inspirerande blogg! Jag undrar om du kan gå igenom, eller länka om du redan gjort det innan, hur du gjorde dina töjningar/hål. Jag har försökt att töja innan, inte mycket, bara lite som du ungefär, men mitt hål blev infekterat så jag var tvungen att ta ut det. Så jag skulle gärna uppskatta lite tips på vilka material och lotion man kan använda! Tack för en väldigt intressant blogg, ha en härlig semester 🙂

  simplyfitspo.tumblr.com

  Reply
 4. Isabella on

  Ja visa mer bilder 🙂 kan du berätta lite hur ni bokade resan och vad kostar det? All information du kan komma på helst 🙂 kram!

  Reply
 5. Sandra on

  Kör gärna med en “varnings-rubrik” så att de som har fobier för dessa djuren är förberedda :p (är galet rädd för spindlar)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)