scroll down
Arrow
MENU
9:01 | April 26, 2013

Tummen ner för: Eyeko Skinny liquid eyeliner

Tummen ner

Denna eyeliner är skitbra, sitter som berg och är enkel att använda..
MEN.. varje gång jag använt den har det börjar klia som F*N längs fransraden.. Och jag har kopplat det först idag att det kliat varje gång jag använt denna eyeliner.
Nu är jag dock ganska känslig, och jag antar att det är bra att testa på känsliga personer. Vart knallröd och rejält svullen igårkväll, ännu mer svullen idag 🙁
Tummen ner, den här köper jag inte igen.


/This eyeliner is actually really good, has great pigmentation and last all day.. But my eyes are itcing like hell after a day with this eyeliner.
Yesterday my eyelids were all red and swollen.
Won’t buy this again..

6 Responses to “Tummen ner för: Eyeko Skinny liquid eyeliner”

 1. Honi on

  Jag totalälskade deras förra version av dessa eyeliners, något av det bästa jag testat. Dom nya versionerna däremot är inte heller min kopp te … :-/ Du skulle prova Gosh’s ditto, dom är jättebra.

  Reply
 2. becka on

  Hade du inte kunnat skrivet detta inlägget förra veckan 😛 Innan jag åkte till London å köpte 2st av dessa, (köpte först fel å fick lila, köpte sen en svart som jag ville ha). Sen när jag kommer hem å provar gillar jag de inte alls! Tycker det är svårt att få en snygg jämn linje å de känns lite som "en torr gammal tushpenna", man får dra flera ggr. MEN det stämmer som du säger, den sitter som berget!

  Reply
 3. Molly on

  De flesta flytande eyeliners innehåller nickel, har man minsta lilla nickelallergi så kan kroppen reagera precis som din gjort.
  Jag tål inte nickel och har fått sådär flera gånger av flytande eyeliner 🙂

  Reply
 4. emelie on

  prova FACE Stockholms Precision eyeliner, finns i svart och brunt, vunnit flera tidningars bäst-i-test!!! GRYMT BRA

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)