scroll down
Arrow
MENU
17:09 | April 29, 2013

Jag vill berätta en rolig grej för er!

Allmänt

Jag har under många år tvekat, funderat, vänt och vridit fördelar mot nackdelar osv, osv..
Men.. I augusti lämnar jag trygga Linköping och flyttar till Stockholm.
Jag kommer äntligen att komma framåt i jobbet och i och med att majoriteten av mina vänner bor där vore det en självklarhet för längesedan egentligen.

Jag kommer att kunna gå på pressevent och kunna vara uppdaterad hela tiden, vilket jag inte alltid känner mig just i nuläget.

Det här känns jättebra, även om jag lämnar fem år av vänner, jobb och fina arbetskamrater bakom mig. <3

/For many years I have wondered.. But In august I will finally move to Stockholm.

14 Responses to “Jag vill berätta en rolig grej för er!”

 1. Maria on

  Hej! Jag har en fråga om bb crème, ska man blanda den med sin dag kräm eller efter man har använt dag krämen? Med vänlig hälsning, mia

  Reply
 2. Natasha Hell on

  Hi! Grattis on the big move. Jag älskar Stockholm, you’ll have a great time.
  I wanted to ask you a makeup question. I have read you have very sensitive eyes and get reactive to some products like the eye liner and mascara sometimes. Have you ever had an allergic reaction to mac cosmetics? I wore a dark eyeshadow from them on a night out and after a few hours my eyes were itchy and red and I developped eczema 🙁 What brand would you advise for extra sensitive eyes who LOVE makeup and want to play with colours and shades without loosing an eye? 😉
  Thanks in advance! I absolutely love your blog and your creativity, you’re an extremely talented and inspirational artist.
  Puss och kram!

  Reply
 3. Eve on

  Vilket modigt steg! Jag är en sådan människa som alltid sagt att jag aaaaaldrig kommer flytta till Stockholm, och jag står fast vid det än idag. Stort lycka till! 🙂

  Reply
 4. Jennie on

  Grattis till beslutet & välkommen till stan!

  Jag är oxå lantis o har bott i Sthlm City i 13 år. Försök att inte fastna på Stureplan, då kräks du snart på staden o dess invånare. Glöm inte bort Söder, Vasastan o Kungsholmen som har sköna barhäng, restauranger o folk. Stureplan, var för mig, kul i typ 2 år. Nu skyr jag det som pesten med all ytlighet o falskhet det bjuder på.

  Var rädd om dig i storstan! 😀

  Reply
 5. Viktoria on

  Precis när jag har beslutat mig för att flytta till Linköping och plugga 🙁 Såg fram emot att få träffa dig! Men får önska dig all lycka och hoppas det går bra för dig 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)