scroll down
Arrow
MENU
16:01 | May 15, 2013

Apotek hjärtat lanserar makeup-serie!

Linda testar,Linda tipsar,Nytt i badrumsskåpet,Nytt i sminklådan

Apotek hjärtat lanserar nu en makeup-serie som heter Apolosophy.
I serien finns även solskydd för kropp och ansikte, och hårvård tillkommer i sortimentet senare.

Jag tycker de har lyckats bra med produkterna! Förpackningarna känns fräscha och trendiga, plus att produkterna jag testat verkar vara bra och härliga. De ligger bra i pris också.

/A new make-up line from Apotek Hjärtat (only avaliable in sweden i think?)

8 Responses to “Apotek hjärtat lanserar makeup-serie!”

 1. Johanna on

  Hej! Kan du inte testa Body Shops smink och göra en utvärdering? Till oss som vill göra medvetna val 🙂

  Reply
 2. Linda on

  Hej!
  Skulle vilja be dig om hjälp med ett litet problem jag har. Jag undrar lite om vad man kan göra för att sminket (ffa basen) verkligen ska sitta och hålla länge! Jag använder mig av Smashbox primer + en foundation & puder från clinique, men trots primern lyckas jag inte få basen att hålla och se fräsch ut under hela dagen. Jag har tidigare haft stora problem med huden (akne) men idag står jag här med diverse ärr & små finnar ibland.

  Skulle verkligen behöva tips på vad jag kan göra, eller smink som du anser håller lite extra bra!

  Tack på förhand!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)