scroll down
Arrow
MENU
10:56 | June 9, 2013

På ett biltak i solen

Allmänt,Events,festivaltips

Och härmed tackar jag Sweden Rock Festival för i år! Vädret och stämningen har varit fantastisk!
Var ni där?

14 Responses to “På ett biltak i solen”

 1. Johanna on

  hej Linda! Först vill jag bara säga att jag verkligen inte vill låta gnällig eller elak, men jag tycker at du ser väldigt sma!?! Jag kanske inbillar mig, du kanske ser ut som du gör naturligt, jag tycker att du verkar vara en väldigt trevlig tjej och att du är supersnygg, jag hoppas att du mår bra! Förlåt om jag ser fel, kram! Och tack för grymma skönhetstips!

  Reply
  • lindahallberg on

   Hej johanna, tack för omtanken! jag har aldrig mått så bra som jag gör just nu. Jag varken bantar eller går på någon diet. Att gå upp i vikt är för mig lika svårt som för vissa att gå ner i vikt.
   Kram på dig!

   Reply
 2. Lisa on

  Jag brukar se dig ibland i Linköping och jag måste hålla med ovanstående. Du är vacker som en dag, men du är inte ens smal längre utan mager. Det ser ut som att du är sjuk :/ vill inte heller vara taskig, men jag tror inte du ser själv hur otroligt mager du blivit. Inte kul att se, du som annars är så fin. Ta hand om dig!

  Reply
 3. Louise on

  ser jätteskönt ut med solen men gjorde de inte grymt ont att sätta sig på en stekhet bil (dem blir ju liiiite varma i solen) i shorts? 😛

  Reply
 4. Sabina on

  Självklart var jag där! Det är ju tradition att gå på Rocken. Hoppades på att se dig i år igen, men kanske har tur nästa år istället. Detta året hade vi tur med vädret iallafall.

  Reply
 5. lina on

  Japp, det var så härligt där! Såg dig ett par gr och måste faktiskt säga som några andra, du har blivit super smal! Jag har sett dig i stockholm en gång för ett tag sedan också och du var du inte lika smal som nu!

  Reply
 6. Sanna on

  Hej!
  Såg dig på SR i torsdags och får ursäkta att jag skrek till lite (hehe) när vi gått förbi drog jag tag i min sambo och agerade som jag sett typ… största grejen i världen och han blev exalterade och jag sa att jag sett "den där sminkblogg-tjejen jag alltid följer"
  Hans svar: Linda Hallberg heter hon va? Åh herregud jag har blivit helt skadad….
  Jag matar han med bilder kan jag säga haha 😀
  Du är bäst!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)