scroll down
Arrow
MENU
12:30 | June 29, 2013

Du kommer aldrig kunna ta festivaltjejen ifrån mig!

Events,festivaltips

Bråvalla igår. Underbart!

25 Responses to “Du kommer aldrig kunna ta festivaltjejen ifrån mig!”

 1. namn on

  Shit vad gammal du ser ut nuförtiden! Du kommer inte längre undan med att sminka dig så hårt… Nu ser det bara förbrukat ut…
  Och när du skjuter fram käken så där så ser det bara konstigt ut… Dina käkar ser ju gigantiska ut!!! Så drag-it ut!!!

  Reply
  • Malin on

   Har aldrig någonsin skrivit en kommentar på denna blogg trots att jag följt den i minst tre år, men nu kan jag för i helvete inte hålla mig! Din jävla IDIOT! Hon är så sjukt vacker så att man skulle kunna bita av sig armen! Väx upp för i helvete och lär dig veta hut! Man beter sig inte så som du gör din groteskt vidriga OCH omogna dyngspridare! Sådana som du får mig att tappa andan!
   Du är jättefin och UNGDOMLIG, Linda!

   Reply
  • Sanna on

   Haha what? Gammal? Du måste ha vaknat på helt fel sida idag. Gå och bada/ta en dusch och sätt dig i solen och lyssna på musik så kanske det blir bättre.

   Reply
 2. Nathalie on

  Fyfan vilken onödig kommentar. Som är helt osann dessutom. Ta och lägg din negativa energi på något bättre!

  Reply
 3. Julia on

  Håller med! Onödig kommentar och dessutom fegt att inte våga stå för den!
  Linda, du är jättevacker! Vet att du skrivit tidigare att du inte tar åt dig av elaka kommentarer längre, men blir så irriterad när jag ser sånt här.
  Keep up the good work! Du är grym på det du gör och såna kommentarer grundar sig bara i avundsjuka 🙂

  Reply
 4. Jennifer on

  Spyr när jag såg den elaka kommentaren över, FYY vilka människor det finns! Du är jättevacker Linda, och även om du hade sett ut som en bakfull Shrek så hade det varit rent vidrigt att kommentera någonting negativt!

  Vart kommer dina shorts ifrån? 🙂

  Reply
 5. Ida on

  Hej, jag har villat säga detta länge till dig! Jag har följt din blogg länge och verkligen älskar den! Du ger perfekta tips och knep för en som mig som inte vet så "himla mycket" om smink, men jag tycker det är så otroligt roligt med smink. Tack vare dig har jag vågat mer och mår ni mycket bättre. Jag har mått mycket dåligt men du har verkligen räddat mig i från den mörkaste gränden jag varit. Så vill bara tack dig Linda tusen tack! // En tjej som varit vilsen men är nu på vägen upp igen!

  Reply
 6. julia on

  Kunde du inte skrivit lite innan du skulle dit så man visste att man skulle ha ögonen öppna? 🙁

  Vart träffade du han i All Time Low förresten?

  Reply
  • lindahallberg on

   Haha, jag visste inte själv att jag skulle dit 😛
   Jag träffade honom utanför stora scenen när Stone sour hade spelat klart 🙂

   Reply
 7. anna on

  Tyckte det var ganska dålig stil av er som trängde er fram till Jack så vi som hade stogit där i flera timmar och fixat så han kom fick mindre tid med honom.

  Reply
 8. Nathalie on

  Du har SUPERSNYGGA kläder! Vore jättesnällt om du ville säga vart du har köpt dem, dina shorts och tröjan 🙂

  Reply
 9. Gabriela on

  Åh vad synd att du inte visste att du skulle dit innan och skrev det på bloggen. Jag var också där och jag kommer ihåg att jag såg någon som jag tyckte liknade dig linda, tänk så va det du! :O Då skulle jag ju gått fram och hälsat 🙁

  Reply
 10. Aury on

  Who's your friend from the first picture?! Is there really a Ravens fan in Sweeden?!!! SOO COOL!!! Posting from Miami, FL- USA over here. And I'm from Baltimore!!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)