scroll down
Arrow
MENU
18:30 | June 30, 2013

Allt som glimmar är.. Rosa

Nagelvård

Mer folienaglar från Ciaté.
Under har jag ljusgula Nars “Sharks Left”

/More Foil-nails from Ciaté
Underneath the foil I’m wearing Nars “Sharks Left”

6 Responses to “Allt som glimmar är.. Rosa”

 1. Erica on

  Hej , jag har ganska nyligen köpt en cake eyeliner från make up store. Men när jag har använt den så visa dagar så har jag eyeliner vid Globen typ, jag har komit fram till att detta bra hänt dom dagarna de har varit soligt. Kan eyelinern som smälta av solens värme så att de är därför den kladdar av sig. Du använde den mycket förut läste jag hur gjorde du för att detta inte ska hända? Kram Erica ps. Nagel designen var jätte fin 🙂

  Reply
 2. Petra on

  När jag lade på topcoat på mina folienaglar så liksom "rann" folien ut. Jag använde Essies "Good To Go". Vilket topcoat använde du?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)