scroll down
Arrow
MENU
10:38 | June 30, 2013

Yesterdays look – Pale

Dagens make-up

På ett regnigt Bråvalla igår, därav dålig uppdatering. Träffade så många härliga och glada läsare i lervällingen 🙂 Ni gör mig så glad när ni kommer fram och hälsar!
Sprang även på Andreas Wijk med syster påväg till spårvagnen när vi skulle hem.
Här var gårdagens look

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
MAC eyeshadow satin taupe
MAC eyeshadow shale
MUS eyedust angel
Nars Eyeliner stylo Carpates
MUS Eyepencil black
Eyelure Naturalites upper and lower lashes duo
Make up forever Smoky lash extra black mascara

Läppar/lips
Isadora multivitamingloss Almond

Kinder/cheeks
MUS Wonder powder sinai
Nars Blush Boys don’t cry

9 Responses to “Yesterdays look – Pale”

 1. Sara on

  Åhh jag var också där men visste inte att du skulle dit, hade velat träffa dig! Du är en sån stor inspirationskälla!

  Reply
 2. Sandra on

  Åhh, detta var den snyggaste ögonsminkningen du gjort på länge. Alltså, jag menar, du gör sjuuukt snygga alltid, men när jag scrollade ner och såg denna tappade jag andan. Kommer ihåg att du för nått år sen gjorde ljuslila pastelliga sminkningar. Typ "my little pony" färger. De var så snygga. Me want this!! Ett par gånger gjorde du också så att du la ut en bild över alla produkter du använt. Alltså i en "klunga". Gör gärna det igen. Jag har mest koll på Make up stores smink, men ingen annans, så vet inte riktigt vad jag ska titta efter när du skriver andra märken.
  Keep up the good work! 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)