scroll down
Arrow
MENU
9:01 | July 31, 2013

Todays look – Glossy eyes

Dagens make-up

Körde på glossiga ögonlock idag!
Fördel: det är sjukt snyggt på bild
Nackdel: Det håller inte speciellt länge

Jag har använt/I’ve used
MUS eyeprimer tinted
Sephora Colorful eyeshadow Starlette (Rosa)
Sephora Colorful eyeshadow Strawberry macaroon (ljusrosa)
Sephora Colorful eyeshadow Midnight kiss (lila)
NYX eye/eyebrowpencil 901 Black
Sephora Contour eyepencil waterproof Romantic comedy
NARS Eyeliner stylo Carpates
MUS Gloss lips Virgin
MUS Long lash mascara

Läppar/lips
MUS Lippencil Knitted pink
MAC lipstick Silly (bara duttat på lite löst)
MUS Gloss lips Virgin

Kinder/cheeks
NARS Blush Boys don’t cry

19 Responses to “Todays look – Glossy eyes”

 1. Lovisa on

  Njaa. Ingen favorit för min del, men jag gillade hur du gjort eyelinern. Ser lite "mindre" ut än du brukar ha den 🙂 Jag har gjort eyeliner med "vinge" i flera år nu, men jag tycker ändå att det är knepigt att få till den snyggt!

  Reply
  • Jenny on

   Hon skrev om NARS Orgasm för inte alls länge sedan. Sök runt på hemsidan så kommer du säkert att hitta det! =)

   Reply
 2. Sara on

  Kan du tipsa någon bra frisör som sätter dit extensions i Linköping? Det är första gången jag ska göra det och vet inte vart man kan göra det,är väldigt nervös också.. hoppas du svarar! Kram

  Reply
 3. Elin on

  Är så avundsjuk på dig och alla andra som är så duktiga på att göra snygga eyeliners! Kan du inte göra en videotutorial på hur man gör snygga eyeliners med lite tips för oss som inte kan?

  Reply
 4. k on

  Åh det är så kul att se att du kan variera dig med sminket och visa nya saker. Förstår mig inte riktigt på sminkbloggar där det enbart visas sminkprodukter i pannan samt swatchade, man vill ju även gärna se dem in action så att säga 😀

  Reply
 5. Alva on

  KAN NÅGON GE TIPS PÅ BRA OCH SKONSAMMA BLONDERINGAR?? eller slingtoningar/liknande? SÅÅÅ SJUUUKKKTT TACKSAAAM FÖR SVAAAR SÅÅÅ NII ANAR INTEEEEE!!!! 😀

  Reply
 6. S on

  Linda! Kan du inte göra nån tävling eller något att dina läsare får ta inspiration av dina sminkningar och skicka in sin version av sminkningen? Skulle va skit kul att både delta och se vad andra lärt sig av dig!

  Reply
 7. Johanna on

  Hej Linda!

  Jag har införskaffat mig MUS ögonpenna "ocean breeze" och är sååå kär i färgen. Har du något bra tips på vad man kan göra för sminkningar med en sådan penna då jag bl.a. är blåögd? Tack för en finfin blogg!

  Reply
  • Anna on

   Jag har en personlig favorit som jag brukar göra med en turkos/blå penna! Jag sminkar ögonlocket med guldig och brun skugga, eyeliner på det och sen använder jag den blå pennan i vattenlinjen samt lite under ögat. Blir en färgklick och väldigt snyggt enligt mig! 🙂

   Reply
 8. klara on

  Hej linda! Tack för en så roligt och inspirerande blogg 🙂 undrar om du har något tips på hur du får dina ögonfransar böjda? Då lins bara böjer ssig lite och senare under dagen inte alls är böjda längre!! Tacksam för svar 🙂 kram

  Reply
 9. Kajsa on

  Jag har varit med sen du startade din allra första sminkblogg och sen har du blivit större o större. Men nu känns det som att du trappat ner på bloggandet en smula, hoppas inte att det blev som för mig i slutet typ ett inlägg i veckan 🙁 (Nu tror jag inte att du kommer sluta blogga!)
  Tycker du är bäst och har flyttat från ena hemsidan till den andra med dig! Love u and our makes!

  Reply
  • Linda on

   Jag satsar på kvalitet istället för kvantitet 🙂 och nu har jag hållt på med flytten i typ en vecka.. Och så är det sommar. Mycket som spelar in:)

   Reply
 10. Linn on

  Älskar älskar din blogg, Massa inspiration varje vecka!!!:) liten fråga, vad har du för inställning på din kamera så det blir ett mer soft fokus?? Skulle bli jätteglad om du orkar svara!
  Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)