scroll down
Arrow
MENU
15:01 | August 31, 2013

Angående hygien kring Anti-shine-sticken!

Tips & Trix

Många frågade kring hygienen gällande anti-shine sticken från Maybelline. jag är själv väldigt noga med hygien och kände att vad passade bättre än att slänga iväg frågan till Maybellines egen fantastiska make up artist Linda Mehrens!

hon svarar såhär:
“Som konsument använder man sticket på ett förhoppningsvis rengjort, insmort ansikte och delar inte med sig av sitt stick. Som makeup artist är jag noggrann med att torka av sticket direkt efter användning. Som alltid när man arbetar med makeup, proffs eller lekman, bör man vara noggrann med hygienen. Tvätta händerna och arbeta på ren hud. Att rengöra sina produkter, som att tex. Tvätta rent sin mascaraborste då och då får produkterna att hålla längre.”

Hoppas att ni fick svar på era frågor 🙂

Kram!

6 Responses to “Angående hygien kring Anti-shine-sticken!”

  • lindahallberg on

   Jag har inte provat den på torr hy, men eftersom den är såpass krämig kan jag inte tänka mig att den är annat än bra för torrisar 🙂

   Reply
 1. Hanna on

  Jag har aldrig förstått det där med make up sticks. Drar man på den på huden som värsta pennan eller? Jag menar hur får man det att smälta ihop med huden och så att det inte blir ojämnt. Måste man jämna ut allt med en borste/svamp efter man "målat sig"?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)