scroll down
Arrow
MENU
15:01 | September 29, 2013

Satsuma-Bodymist from The body shop

Linda gillar,Linda tipsar

Just nu badar jag i The body shops Satsuma-Bodymist! Älskar den
Kostar just nu bara 100kr på The body shops hemsida

/Right now I use this satsuma body mist from The body shop, it’s absolutely amazing!

9 Responses to “Satsuma-Bodymist from The body shop”

 1. louise on

  Hej Linda!

  Jag har en fråga angående ögonbryn.. Det är nämligen så att jag vill ha tjockare ögonbryn men mina vägrar växa!! Har alltid haft tunna ögonbryn men skulle vilja ändra på det.. Har du något bra tips eller trick på hur jag kan få dom att växa och bli fina??

  Reply
 2. Jenni on

  Hej! Den flaskan har jag just använt tomt. Jag älskar den också! Tänker på att skulle jag köpa en annan av det där serie eller köpa en satsuma till. Jag tycke den var bäst när jag provdoftade på dom.

  Reply
 3. Vicky on

  Ääälskar den doften. Använder body buttern under också för maximal hållbarhet. Behövs ingen parfym sen o man doftar hela dagen!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)