Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:44 | September 29, 2013

Todays look – Pixie Luxe

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
MUS MS Tuch
MUS MS Smog
Yves Rocher Waterproof eye pencil 02 Bleu
MUS Cake eyeliner black
No7 Fanomenal lashes mascara
House of lashes Pixie luxe false eyelashes

Läppar/lips
Loreal glam shine candy Nude Bon Bon

Kinder/cheeks
MUS Wonder powder Sinai
Apolosophy rouge divine coral


21 kommentarer21 kommentarer om “Todays look – Pixie Luxe”

  Linda! Jag måste fråga dig en sak… När var första gången du flög? Vet inte om det var 2-3 årsen kanske, men tror att detta hände från Köpenhamn-Göteborg tror jag. Jag såg en assnygg tjej på flygplatsen, som satt där med sin mamma, en undersökningsman kom och frågade om hur många gånger man flugit innan osv, därav vet jag att tjejen sa första gången… Nu för något år sedan kom jag in på denna bloggen och har följt dig varje dag (hemligt kär;) men när vi kom fram så stod tjejens pojkvän där och tog emot henne. Nu till frågan var det DU?! kännns som det när jag tittar på bilder när du har blondt hår "visst har jag sett dig förr?!" vet inte vad mer jag kan säga mem kanske var denna pojke Linus? Snälla bekräfta så att jag slipper att gå och klura mer på detta livet ut typ. Förlåt Linus, men jag gillar faktiskt Linda! Men är nog för ung haha!… 😉 kram på er båda två!

  Reply

  Haha, tyvärr Ullrik så var det inte jag 🙂 så nu behöver du inte klura nåt mer

  Reply

  Hej Linda! Har en fråga om pennor som man lägger i vattenlinjen. Jag upplever att det är fruktansvärt obekvämt att ha sminket så långt in i ögat, om du förstår? Upplever du det också så eller är du van? Bör jag prova olika märken? Tycker det är jättesnyggt att ha markerade ögon men det förstör ju lite när ögat rinner konstant och det verkligen känns obekvämt och ögat känns supertorrt. Tack för en snygg och bra blogg, älskar dina makeuper. Kram Jeanette

  Reply

  Hur får du det att fastna i vattenlinjen?? 🙂

  Reply

  Hej! Jag vet inte om du gjort ett inlägg om detta men om du inte har det – hur kan man hålla rent i sminkväskan?? Ah blir galen, tycker det är jätteäckligt när det kladdar ner sig i sminkväskan, vill inte ens ta i sminket då. Ibland förstår jag inte ens hur det lyckas kleta ner sig för jag använder märken som clinique, mus, lancome osv så det är bra och ordentliga förpackningar som inte öppnar sig eller läcker.
  Hur förvarar du ditt smink? Ligger det "öppet" hemma och så har du bara med dig en liten necessär om du ska resa? Det kanske är det felet ligger i, att man inte ens borde ha sminket i en necessär när det ligger hemma?

  Reply

  Åh, vad jag önskar att min Tuch var lika pigmenterad som din. Det verkar tyvärr som att kvaliteten på MUS skuggor inte är lika hög som priset. Har köpt tre skuggor och alla har varit fel på något sätt. Tuch var jättedåligt pigmenterad, Nightfall gick sönder helt random utan att jag ens tappat den, och på Whites förpackning släpper locket från gängorna hela tiden. 🙁 Så synd, för färger som Nightfall och Tuch har jag inte hittat på andra ställen.

  Reply

  Sådär gör min White också, även min microshadow "Muffin" har hoppat ur gängorna … supersynd då det är vackra skuggor!

  Reply

  Gå tillbaka med dem och få locket utbytt. vissa leveranser blev sådär tyvärr. men det finns lock ni kan gå till butikerna och byta ut till!

  Reply

  Hej. Vid användning av skimriga ögonskuggor har jag ganska lätt för att bli glittrig i hela ansiktet. Har du något tips på hur man kan förhindra det eller enkelt ta bort det? 🙂

  Reply

  Hej!
  Jag undrar vilka linser du har till denna sminkning(om det nu är linser) färg och märke och gärna var dom finns?
  Kram

  Reply

  Hej Linda! Kan inte se att du skrivit vad den blåa ögonskugga heter? Den är ju så snygg, måste ha 🙂 Kram!

  Reply

  Menar du den jätteblå? det är kajalen från Yves rocher, skuggan på locket är MUS MS Tuch

  Reply

  Detta måste vara den snyggaste sminkningen jag sett dig göra!! Helt UNDERBAR!!!

  Reply

  Jag skulle gärna se fler sminkningar med gröna toner! jag älskar grönt och vill ha lite insperation 🙂

  Reply

  Hello from Russia!!!! I don't remember how I found your blog but now it is my favorite!!!! I like make up, dream to do some your ideas:) Thank you!!!!

  Reply

  I would like to say that baught the same pencil Yves Rocher because of bright colour. Please tell how to do contour as you:-)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.