scroll down
Arrow
MENU
9:01 | September 30, 2013

Todays look – kaxig eyeliner

Dagens make-up

Jag har använt/I’ve used
Core cosmetics Gel eyeliner green
MUS Cover all mix (den ljusaste av de tre färgerna)
No7 Fanomenal lashes mascara

Läppar/lips
Foundation

Kinder/cheeks
MUS Wonder powder Sinai
NARS blush Boys don’t cry

17 Responses to “Todays look – kaxig eyeliner”

 1. Lena on

  Det är nog jag som är för konservativ för jag förstår inte alls grejen med den här make-upen. Det ser ju inte riktigt klokt ut! 🙂 Och jag är i vanliga fall en stor fan av din konstnärliga talang. Du är grym! Det här tilltalade dock inte mig, tyvärr.

  Reply
 2. Wilma Andersson on

  Hej Linda! Du är så jävla grym! Jag är en 18-årig brud som har följt dina olika bloggar i säkert 3 år nu och du fortsätter alltid att komma med nya idéer, din kreativitet är beundransvärd. Du ska ha så himla mycket cred för den tid du lägger ner på dina inlägg. Dina bilder är alltid tilltalande och du inspirerar mig dagligen, om inte på bloggen så på Insagram. Du är en av mina största inspirationskällor till att gå upp på morgonen och känna mig taggad till att få dyka ner i sminknessesären för att göra mig fin! Tack tack tack, hoppas att du inte tröttnar på att blogga! Många kramar

  Reply
 3. Caroline on

  Grymt! Du blir ju bara bättre och bättre! När du är på toppen så hittar du en ny topp att nå. Helt otroligt! Dina bilder är också helt overkligt bra. 🙂 tack för att du fortsätter och är den du är! Kram På dig!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)