scroll down
Arrow
MENU
19:26 | October 4, 2013

Talk that talk.. nja..

Linda testar,Tummen ner

Förpackningarna till Riri hearts MAC är förvisso så snygga att man typ dör, MEN jag blev besviken på läppstiftet Talk that talk som är ett mycket matt, torrt och täckande läppstift.. Hur jag än gjorde, testade med pensel, med stiftet direkt på läppen, med fingret..

Läppstiftet blev inte jämnt, som ni ser på bilden blev det ett fläckigt resultat, och då stod jag LÄNGE och jobbade med det! Och mina läppar är absolut inte torra..Skittråkigt på en sådan snygg färg.. Ska testa med en läppenna under nästa gång.. Men enligt min mening så är detta inget läppstift som blir snyggt att bära ensamt. Det krävs antingen en läppenna eller något fuktgivande under.

Lanseras nu i Oktober och kostar 215kr

/I was a bit disappointed on “Talk that talk” lipstick from Riri hearts MAC. I tried everything, with a brush, directly on the lip, with a finger.. I couldn’t get it even.. as you can see on the picture.
So, this is not a lipstick that you can wear alone, I think you need a lippencil or some kind of moisturizing lipbalm underneath.

Price $16.50
Release date: October 3rd 2013 (US/Canada), October 2013 (International)

15 Responses to “Talk that talk.. nja..”

 1. Mimmi on

  Snygg färg! Tråkigt att den blev så torr. Kommer du visa/pröva fler av hennes kollektions produkter?
  Gryyym blogg by the way älskar att du ger så mkt tips och vägledning när de gäller smink och andra produkter de hjälper mycket för oss som inte är så kunniga inom området att fixa till oss lite snyggare!

  Reply
 2. Nina on

  Min recension av det här läppstiftet som jag skrev för ett tag sen har samma slutsats som din. Det krävs antingen ett gloss över eller något mjukgörande under. Fäegen är skitsnygg så det är synd tycker jag med att det inte funkar ensamt.

  Reply
 3. Frida on

  Har också ett just i mörklila/plommon, som också det är sådär fläckigt och torrt och tråkigt! Dessutom är det lite glittrigt, vill hellre ha ett matt.
  Undrar om du vet något bra som är i en snygg, ganska mörk rödlila färg som går mest åt det lila men ändå är lite varmt i tonen? Har letat som en galning, men hittar aldrig den perfekta nyansen!!

  Reply
 4. MAC artist on

  Hej här kommer ett tips från en make up artist på MAC;)
  Lip primer!! På bilden så har Rihanna MACs lip condotioner under och sedan har hon läppstiftet.

  Reply
 5. Louise on

  Om du är sugen på att sälja läppsriftet så är jag väldigt intresserad. Fick inte tag på det då det ju självklart sålde slut första dagen men jag har testat i en mac-monter och gillar det. Jag betalar fullpris + frakt 🙂 Så om du är intresserad så maila mig på [email protected]. Annars hoppas jag att du hittar ett bra sätt att använda det på! 🙂

  /Louise

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)