scroll down
Arrow
MENU
18:49 | October 5, 2013

Budget vs lyx: Mest hypade rouget!

Budget VS Lyx

Världens mest hypade rouge har fått sig en värdig utmanare! Nämligen NYX  blush i färgen “Pinched”
Jag gillar nästan Pinched bättre då den är mer pigmenterad än vad Orgasm från Nars är, annars har de samma färg, samma guldiga skimmer.. vilken föredrar ni?

/What do you think? Are NARS Blush orgasm and NYX blush Pinched alike? I think they look almost the same.

19 Responses to “Budget vs lyx: Mest hypade rouget!”

 1. Jess on

  Hej Linda! Jag undrar om du skulle kunna skriva om vad du tror/vet om HairBells schampo som ska få håret att växa tre gånger snabbare. Tror du det fungerar?? Eller är det bara en stor bluff?? Och finns det något annat man kan satsa på som får håret att växa snabbare förutom bra kost och inpackningar?? Tacksam för svar 🙂

  Reply
 2. Bella on

  Hej Linda, jag tycker du är jätte duktig och ville höra om du fortfarande sminkar folk? Fyller nämligen år snart och är inte alls bra på att sminka mig så hade gärna velat få lite hjälp 🙂
  Vart finns du isånafall och vad kostar det?
  Tack på förhand.
  Med Vänliga Hälsningar, Bella

  Reply
 3. Anna on

  Skulle vara kul om du ville tipsa om någon bronzer som inte är glittrig och som man kan använda på kindbenen(shada?) Tacksam för svar 🙂

  Reply
 4. Sandra on

  Eftersom de ser exakt likadana ut hade jag valt den från NYX, ser ingen anledning att beta 250 kr för ett rouge när det finns dupes till ett betydligt bättre och rimligare pris.

  Reply
 5. bella on

  kände precis på nars första gången igår på sephora, väldigt lite pigment, men väldigt vacker! 🙂 dock så tycker jag nog att den är oerhört lik MUS blush i färgen lust som jag gillar väldigt mycket!

  Reply
 6. Mathilda on

  Det finns även en jättebra budget variant som Elf gör. Det är e.l.f Contouring Blush & Bronzer Duo som är väldigt lika Nars laguna och orgasm. Har använt den lääänge! 🙂 Älskar din blogg btw!

  Reply
 7. Jenny on

  Hey,

  if you order online at cherryculture.com the Blush from NYX does only cost 30:-. If you order enogh the shipping costs aren't so high. It's not worth ordering for just one Blush.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)