scroll down
Arrow
MENU
19:30 | October 31, 2013

Dofta vanilj och nybakat?

Present/Julklappstips

Yves Rochers julkollektion Vanilla Gold doftar minst sagt nybakat!
Hade smörjt in mig med bodylotionen när Linus kommer in och frågar om jag har bakat, så blev han besviken när jag sa att det bara var en bodylotion.
Lotionen doftar riktigt mycket vanilj och har ett fint skimmer. Innehåller Aloe Vera

400ml ligger på 85 kr och denna goding är en limited edition! Så passa på att ge bort eller köpa till dig själv. Finns HÄR
Ljuset som står bredvid är i samma serie och ligger på 69kr HÄR

/Christmascollection Vanilla Gold from Yves Rocher smells new baked cookies!
The lotion gives a nice shimmer to the body as well.

4 Responses to “Dofta vanilj och nybakat?”

 1. Maria on

  Hej Linda! Kan inte du köra en "ansikts-trix vecka" någon gång? Med tips och trix för till exempel att shada ett runt ansikte att bli mer markerat, sminka hängande ögonlock större, mm?

  Reply
 2. Ida on

  Hej! Har suttit och googlat på "Adonia Hair Reducer" ett tag nu och hamnade på din blogg. Hur går testet? Lider av väldigt mycket hårväxt och är därför i desperat behov av denna kräm men med endast studiebidraget vill jag inte beställa något som kanske inte fungerar. Därför vorde det supersnällt om du ville svara. Förstår att du kanske inte bildat full uppfattning ännu men ser du någon som helst förbättring? Kram

  Reply
 3. Becca on

  Hej! Har en fråga som inte rör detta inlägget men hoppas du kan svara ändå! Jag har precis färgat håret i en röd halvmörk färg och undrar vad jag ska göra med ögonbrynen för att de ska se bra ut?! har du ganska grå-bruna och en penna i samma färg. Var på kicks för att få hjälp att välja ut en ny men de tyckte jag skulle fortsätta använda den jag hade, men jag är inte helt nöjd! (har mörkbruna ögon och ganska ljus hy)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)