scroll down
Arrow
MENU
9:01 | October 31, 2013

Todays look – Twiggy

Dagens make-up,halloween

För er som inte vill vara blodiga och räliga på Halloween kan köra en Twiggy-look!
Stora ögon, långa fransar var hennes signum! Glöm inte fräknarna
Blev inspirerad när jag satt sminkmodell på IMC igår 🙂

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
Eleven 180 eyeshadow palette (den lilablå)
MUS MS White
MUS Cake eyeliner black
MUS Eyepencil black
MUS MS Pullution
MUS Eyepencil Vanilla
Under och överfransar från Eldora (har tyvärr inget namn då jag har slängt askarna)

Läppar/lips
NYX Black label lipstick Nude

Kinder/cheeks
MAC Mineralize skinfinish Lightscapade
NARS Blush Orgasm

33 Responses to “Todays look – Twiggy”

 1. Sandra on

  Hej Linda! Jag verkligen älskar fräknar men har tyvärr inga själv. Dina är så bra gjorda, kan du inte visa hur man gör? 🙂

  Reply
 2. Jessica on

  Hej Linda , dina sminkningar är helt fantastiska och otroligt inspirerande. Tycker du är så grym på det du gör och alla mina bästa sminktips har jag fått från dig. Är själv en "hemma sminkande"småbarns mamma och bara älskar din blogg , helt otroligt duktig tjej och tack för alla super bra tips!
  Absolut bästa bloggen!!

  Reply
  • Linda on

   Jag har dels en läppenna från MUS som heter Strawberry, sen lite av MUS läppenna Frosted berry (som har utgått) och ovanpå ett gloss från Estee lauder som heter pure color gloss chocking pink

   Reply
 3. Stina-Lee on

  Åh detta ÄLSKAR jag!!! Tack för grym inspiration Linda, tog faktiskt fram min gamla foundationpensel efter att ha sett din video och nu sitter jag här med en riktigt fin bas som har hållit hela dagen 😀

  Reply
 4. Angelica on

  Hej, verkligen super snyggt, vad har du använt för penna eller linkande för att få till fräknarna? Verkligen perfekt färg.

  Reply
 5. zassa on

  Asså gudars vad du är vacker och fullkomligt enastående, vilken begåvning du är! DIG vill jag gå till och bli sminkad och få tips på bra smink. Hatar min hy och sminket är min räddning, men jag blir aldrig riktigt nöjd. Men har bläddrat igenom lite här och fått bra tips så ska börja redan imorgon! 🙂

  Och måste tillägga, du påminner i vissa vinklar och vissa bilder på Catherine Mcphee (från serien smash). Som sagt, väldigt vacker!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)