scroll down
Arrow
MENU
17:30 | November 29, 2013

Videotutorial – Purple smoky eyes

Make-up tutorials

13 Responses to “Videotutorial – Purple smoky eyes”

 1. nathalie on

  du tog precis upp ett ämne jag länge har funderat över, sökt på internet osv och inte hittat något svar. Du nämnde djupt liggande ögon i videon, jag har länge undrat hur jag ska sminka mig och va jag har för "ögonform" jag har helt vanliga ögon men när jag kollar vanligt är det som att hela ögonlocket försvinner in i globen så sudda en sotning är jättesvårt… kan du förklara lite mer hur man ska kunna göra olika sminkningar för olika ögon och va alla former innebär.

  Reply
 2. Adelina on

  Hej! Vart utbildade du dig till makeup-artist? Är nämligen intresserad av att bli det men vill dock inte bo i varken Stockholm, Malmö eller Göteborg men det känns som att det bara finns utbildningar och kurser där?… Tacksam för svar!

  Reply
 3. kajsa on

  Super! Vad man längtat efter att se dig göra dina fantastiska makes på video!
  Lycklig är jag också över att de är textade, så att jag som är hörselskadad kan ta del av det du säger också. (Det tänkte man kanske inte på att texten gör nytta för fler än utländska läsare 🙂

  Hoppas få se en crazy make tutorial snart 😛
  Keep up the good work!

  Reply
  • Pauline on

   Du hittar den på Youtube om du söker på Bangerbeauty och sedan väljer kanaler uppe i högra hörnet. Då hittar du alla videoinlägg..:-)

   Reply
  • lindahallberg on

   Jag vet det. problemet är att jag inte kan lägga in de länkarna i wordpress, det fungerar inte, utan koden bara försvinner, tekniken vll inte alltid det jag/ni vill.. tyvärr

   Reply
 4. s on

  Hej! Jag har penselfråga: Använder du samma appliceringspensel/suddpensel på både mörka och ljusa färger i en sminkning? hur får du isåfall pensel "ren" när du går från mörkt till ljust? Jag undrar också vad som är en bra penselbas att ha i sin ägo, för en nybörjare och fattig student:)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)