scroll down
Arrow
MENU
18:01 | January 30, 2014

Dagens fråga: Vilka produkter använder du mest?

Dagens fråga

Får ofta frågan från både privatpersoner och företag.. Vilka produkter jag jobbar mest med.
Och det är så olika, jag jobbar inte bara med ett eller två märken, jag plockar helt enkelt ihop mina favoriter och jobbar med vad jag tycker är bäst!  Ovan ser ni några av mina favvomärken när jag är på jobb!

/I often get the question about what brands I use the most when I’m at work.
I work with whatever I want to! 🙂 I use different brands all the time.

27 Responses to “Dagens fråga: Vilka produkter använder du mest?”

 1. emelie on

  Undrar om du kan tipsa om vart det finns att köpa ett nudefärgat/ljusrosa läppstift. Lite likt de du gjorde själv i färgen och kanske men lite glans så det inte blir allt för matt. Har svårt att hitta ett bra och vill verkligen ha ett 🙂 så skulle vara snällt med nåt tips. Tack!

  Reply
 2. Jeanette on

  Hej! Har du fått tag på Benefit Gimmie Brow här i Sverige? Jag lyckas inte hitta någon butik eller webbutik som levererar den till Sverige! Finns inga på Ebay heller, och jag blir snart tokig! 🙂

  Reply
 3. Sandra W on

  Snälla Linda, jag har ett stort problem. Jag älskar att ha en enkel eyeliner till vardags men har stora problem med att få den att hålla. Jag har testat många märken, billiga och dyra, flytande och gel, vanliga och vattenfasta. Nu testar jag MUS cake eyeliner igen, har testat med primer och utan. Slutar alltid med att den efter ett par timmar har kladdat av sig i globlinjen. Därför undviker jag att använda det för att jag går runt och oroar mig för att se ut som en panda. jag vill inte behöva springa på toa hela tiden med en tops i högsta hugg.
  Har du några tips??
  Tack på förhand.
  Kram!

  Reply
  • Cila on

   Har haft de problemet med men jag löste de genom att Ha primer som du har skugga på först o sen lägga linern,vill du inte ha färgen kan du bara välja en som passar din hudton 🙂

   Reply
  • lindahallberg on

   Cake eyeliner kladdar inte av sig om du har primer och skugga under. har du ett naket lock som blir lite svettigt eller oljigt så händer tyvärr det du pratar om, men med ett torrt ögonlock så sitter den.

   Reply
  • Alexandra on

   Jag har lite problem med att mina ögon rinner och att eyelinern därav kan hålla dåligt, men för mig sitter IsaDoras vattenfasta eyeliner som berget.

   Reply
 4. Cila on

  Någon som har bra tips på en foundation som täcker mycket men som inte blir kakig??
  Jag har senaste tiden fått ganska mycket hormonacne på käke/hals som jag skulle vilja kunna täcka, sen har kuren (tabletter och kräm) som jag använder fått huden att bli fruktansvärt torr.. Jag har funderat på den Mac sculpt som Linda skrev om nyligen, någon som testat?
  Alla tips är hjärtligt välkomna 🙂

  Reply
 5. E on

  Hej linda! Jag vill ha en enkel contourungskugga å inte en hel palett vad rekomenderar du då? Har letat i alla butiker där jag bor men hittar bara rouger och solpuder, solpuder passar inte mig då jag har kall hudton!

  Reply
 6. sölvesborg on

  Hej
  Jag undrar hur man gör en sotning när man har hängande ögonlock? Jag har provat på många sätt men det ser ut som f*n

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)