scroll down
Arrow
MENU
14:01 | January 31, 2014

Square nails

Nagelvård

Igår klippte jag av mina tippar! Så nu är detta helt mina egna naglar, med förstärkning på. Så coolt att de blivit så långa 🙂
Vad tycker ni? gillar ni fyrkantiga eller spetsiga naglar bäst?

/I cut my nails yesterday. So this is my own nails, with acrylic gel on. 🙂
Do you like pointed or square nails the best?

38 Responses to “Square nails”

 1. Emelie on

  hej linda! skulle inte du kunna göra en video med en fin balsminkning? har min studentbal om ett par månader och vet verkligen inte vad jag ska göra för make-up… vill ha något fint men ändå ganska simpelt på nåt sätt. tack för superbra inspiration! 😀

  Reply
 2. Pauline on

  Fyrkantiga. Fast å andra sidan minns jag att jag tyckte spetsiga/mandelformade var snyggast när fyrkantiga naglar började slå igenom för en herrans massa år sedan, så jag antar att det hanlar om vana snarare än smak..;-)

  Reply
 3. My on

  Jag gillar båda, brukar variera. Mina naglar växer så fort så jag kan byta rätt ofta, och vill ha de långa så att fingrarna ser längre och elegantare ut. 😀

  Reply
 4. Caroline on

  Tycker det beror på vilken sorts fingrar man har haha 🙂 mina växer så, så jag passar bäst i fyrkantiga. Men börjar gilla rundade mer och mer!

  Reply
 5. Johanna on

  Har en fråga som jag tänkte du kanske kunde svara på, när jag lägger på min bas använder primer, foundation, puder så efter någon timma så blir jag väldigt kakig speciellt på hakan. Vad kan detta bero på? Har inget med foundationen att göra då jag prövat många olika o det blir alltid likadant 🙁 hoppas du kan svara på detta Med vänlig hälsning, Johanna

  Reply
 6. Klara on

  Hej hej! Jag är en tjej som efter sommaren börjar gymnasiet och ska gå stil och trend programmet och efter det antagligen söka till en make-up högskola. Var utbildade du dig? Och tyckte du det var bra och att du lärde dig mycket? Skulle bli jätteglad för svar! Kram

  Reply
 7. Rebecka on

  Haha så himla kul att jag också fixade mina naglar igår. Vi har exakt lika form och färg! X) snygga naglar! 😉 Och igen, g-rym blogg! Gick och köpte läppstiftet 401 direkt när jag såg det på dig! Såå snyggt!

  Reply
 8. Amanda on

  Precis som du har nu tycker jag är snyggast!! Tycker att spetsiga inte är så jättefint faktiskt.. Ser ju nästan ut som klor då haha 🙂

  Reply
 9. Sandra on

  Föredrar helt klart squoval och square framför övriga former som runda och stiletto. Detta ser mycket trevligare ut tycker jag, runda och stilettoformade naglar påminner mig om häxnaglar som man kan köpa till halloween.

  Reply
 10. Thea on

  Tycker att fyrkantiga är så störigt snyggt, men mina naglar har en tendens att alltid flisa sig i kanterna så oftast blir de rundade! 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)