scroll down
Arrow
MENU
9:01 | January 31, 2014

Todays look – Ombreliner

Dagens make-up

Testade att göra ombre-linern på mig själv! Tutorial kommer också!

Jag har använt/i’ve used
MUS Cake eyeliner white
MUS Cake eyeliner black
MUS Eyepencil Snowflake
MUS Eyepencil black
Depend singelfransar
Oriflame Wonder lash mascara

Läppar/Lips
MAC Mineralize rich Luxe naturale

Kinder/cheeks
Anastasia contour kit
NARS Blush Orgasm

16 Responses to “Todays look – Ombreliner”

 1. Luucy on

  Hej Linda 😀

  Detta var så fantastiskt snyggt så jag var tvungen att blogga om det. Jag lånade din bild men skrev att det var du på bilden och länkade till din blogg. Meddela gärna om du vill att jag ska ta bort inlägget eller lägga till någon info eller så! Kram

  Reply
 2. Sarah on

  Väldigt snyggt! Jag som aldrig har eyeliner bli ändå väldigt sugen på att prova just den här varianten! Ser fram emot din tutorial! Jag älskar dem 🙂 Blir jätteglad när du gör nya!

  Reply
 3. linnea on

  Superfint!! Detta måste jag testa 😀 Btw du skulle inte kunna göra en 20-tals(inspirerad) sminkning nån dag? 🙂 Ska på maskerad nästa vecka, men är helt lost på 20-tals temat i smink och hår-väg.:(..Skulle uppskatta det till tusen! Kram på dig!

  Reply
 4. AJ on

  Vad bör man skaffa om man inte kan någonting alls om smink men ändå vill kunna göra en simpel festsminkning själv? Har aldrig varit speciellt intresserad av smink så nu har jag hamnat i att eyeliner är det enda som används för det är det enda jag kan.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)