scroll down
Arrow
MENU
20:12 | March 31, 2014

Den här fröken behöver sova..

Dagens make-up


Jag har varit vaken i över ett dygn nu.. Sov inte på hela resan hem, och är fortfarande vaken.. är så trött så jag mår illa och jag har haft saker i görningen hela dagen.
Jag tror jag loggar ut för idag och går och lägger mig, sen upp tidigt imorgon för jobb! Blir en cool plåtning hela dagen lång

Känner mig förövrigt lite som en bajskorv i ansiktet..  eftersom jag är solbränd, och jag blir så gul i tonen när jag blir brun, lite som att jag använt lite för mycket BUS. går inte att sminka på än..

Och just nu vill jag verkligen bara sova.
Bloggen har också varit lite tråkig och enformig under resan kan jag tycka, men efter imorgon kommer jag tillbaka med full kraft! Samlat massor av inspo 🙂

13 Responses to “Den här fröken behöver sova..”

 1. Emelie on

  Hoppas du haft en härlig semester! Tycker du uppdaterat bra, inte alls fel att inte blogga på samma sätt som vanligt när du är ute och reser! 🙂

  Reply
 2. Emma on

  Jag tycker du har gjort ett superbra jobb med bloggen under din semester, himla duktigt och snällt att ha fixat så mycket till oss läsare! Hoppas du kunnat njuta och känna dig lite ledig också 🙂 Hoppas du kan sova och välkommen tillbaka 😀

  Reply
 3. Marson on

  Hej!

  Jag är 24 år och drömmer att bli en M.U.A. Känner dock att jag skulle vilja veta hur allting går till i branchen och lära mig mer av proffs som du! Älskar alla dina sminkningar, kreativa, vågade och skickligt gjorda. Jag bor i uppsala , så kan pendla till stockholm då och då. Min fråga är alltså om du skulle kunna tänka dig att ha en praktikant/assistent under en liten tid? Skulle vara en dröm! Mailia mig isf.

  Mvh

  Maria Wendel-Hansen

  Reply
 4. Anna on

  Suverän sminkning! Älskar både ögonskuggan och läppar. Vad har du använt? 🙂
  Och hur har du målat din eyeliner?

  Reply
 5. Klara on

  Gå och lägg dig, kvinna! Du har så höga krav på dig själv. Bloggen har varit superbra även under resan. Tror även alla smarta sim läser din blogg hafe förstått om du helt tagit semester under resan. Fan, du är så duktig!

  Reply
 6. Josephine on

  Hej Linda!
  Du är så jäkla duktig! Det är snart dags för bal. Du hade inte velat visa lite olika sminkningar som passar till det? Typ färgkombination till olika klänningar? Hade varit jätteintressant och kan definitivt behöva lite inspiration. Kram

  Reply
 7. vadå rasist? on

  Bajskorv sa du vah??!! Bajskorv för att du är solbränd/brun? Det märks väldigt tydligt att du inte kan se några olikheter mellan en "bajskorv" och en människa som är färgad. SKAM på dig.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)