scroll down
Arrow
MENU
14:30 | April 19, 2014

Videotutorial – Att sminka en solkysst bas

Videobloggar,Videos

Här är min senaste video: Att sminka sig när man är solbränd.
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till videon (kunde inte lägga upp den direkt i bloggen, eftersom youtube är muppigt ibland och jag hittar inte delningslänken)

/My latest video: How to apply the base when you are tanned. Click the picture or HERE to get to the video

12 Responses to “Videotutorial – Att sminka en solkysst bas”

 1. grace wl on

  Älskar dina videos du är min före bild, tack vare dig så börja jag sminka och älska smink du är en stor inspiration hoppas du vet det !!!!!!
  kärlek grace

  Reply
 2. emelie on

  Det ser ut som att du har ögonfransextansions på denna video.. Skulle du kunna visa hur man tvättar av sig sminket utan att slita på dem?? Jag funderar nämligen på att göra men jag sminkar mig ju alltid och det känns fel att tvätta ansiktet/ögonen med sminkborttagning när man har extensions.. Har du några tips eller visa hur man på bäst sätt gör det?

  Grym är du förövrigt!!!!!! :))

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)