scroll down
Arrow
MENU
18:20 | July 30, 2014

Stars & Stripes

Uncategorized

Fick ett bud med nya glossyboxen som är i ren amerikansk anda!
Boxen var full av typiskt amerikanskt godis och såklart lite skönhetsgodingar 🙂

1. Mineral lipstick från BellaPierre  – Älskar färgen! Pris orginalstrl: 229:-
2. Smooth shadow eye pencil från Elizabeth mott – krämskugga som kan användas ensam eller som primer. Pris orginalstrl: 139:-
3. Scalpure anti age mask – Mask som förbättrar blodcirkulation och förebygger ålderstecken. Pris orginalstrl:259:-/50ml
4. Seche vite Dry fast top coat – Bästa topplacket någonsin! Älskar att jag fick ett nytt nu när mitt tagit slut.
5. beautiful flat stiff brush från Teeez trend cosmetics: Skitsnygg pensel både till kräm och puderskuggor

/New glossy box!
The box was full of typical American candy and of course some beauty goodies 🙂

1. mineral lipstick from Bella Pierre – Love the color!
2. Smooth shadow eye pencil by Elizabeth receives – cream shadow that can be used alone or as a primer.
3. Scalpure anti-age mask – mask that improves blood circulation and helps prevent signs of aging
4. Seche vite Dry fast top coat – Best top coat ever! Love that I got a new one 🙂
5. beautiful flat stiff brush from Teeez trend cosmetics: Awesome brush for both cream and powder shadows

11 Responses to “Stars & Stripes”

 1. Amanda on

  Har alla fått godis i sin box?
  Mitt postombud hade lämnat ut min till fel person så den hade blivit öppnad och tillbaka lämnad. Alla produkterna låg i men jag vet ju inte vad mer som skulle funnits i lådan.

  Reply
 2. Hanna on

  Nä, det där blir jag faktiskt lite arg på. Inte på dig Linda, utan på Glossybox. Ingen "okänd" människa fick godis eller liknande i sin box. Glossybox är en tjänst man betalar för, och då tycker jag det är så jäkla dålig stil att särbehandla de "mer värda" kunderna. Vi betalar alla lika mycket och en del av nöjet med Glossyboxen är ju just att få prova nya produkter på ett sätt man annars inte hade haft möjlighet till. Att på sätt och vis få känna sig lite som toppbloggare och andra som får pressutskick och dyl. Jag har sett flera gånger då det skilt sig rejält på vad man ser att folk fått i bloggar osv. och vad som faktiskt hamnat i ens egen brevlåda. Det är väldigt synd, för jag älskar idén med Glossybox, och är nästan alltid nöjd med vad jag får. Men när man betalar för något vill man ju få saker av samma värde som de andra som betalat samma summa. Hoppas det var läsbart.

  Reply
   • lindahallberg on

    Så funkar det inte riktigt, jag jobbar aldrig med smygreklam, och även om jag får glossybox hem så är det ingenting jag måste skriva eller blogga om, utan gör det enbart om jag vill göra det. Läser ni min policy ang. reklam osv så förstår ni alla kanske lite bättre. 🙂

    Reply
 3. Lina on

  Älskade också Seche vite första gången jag provade det pga att det torkade SÅ SNABBT! Men ju fler gånger jag använde det ju sämre blir det. För de första så blir inte lacket hållbart, är glad om det håller sej snyggt 2 dagar. Sen har jag också märkt att det drar med sej det färgade lacket in på nageln så att det blir som en kant inpå nageln.
  Är det bara jag som upplever det? Gör jag något fel? För precis som du så tokhyllar alla Seche vite.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)