scroll down
Arrow
MENU
9:01 | August 8, 2014

Todays look – Iron man goes tribal-alien

Dagens make-up

Ibland blir det beauty, ibland ballar man ur.. haha

16 Responses to “Todays look – Iron man goes tribal-alien”

 1. Maria on

  Det är en av anledningarnarna till att jag har följt dig så länge! Det är kul att se andra typer av make uper! Har följt många sminkbloggar genom åren men slutat då det blir samma sak tillslut men inte med dig! Du slutar aldrig briljera med din kreativitet❤ Just dessa är riktigt roliga att se även om det inte är något man själv kan använda sig av;) Kram

  Reply
 2. Farzana on

  Hej! Jag har skickat ett meddelande till dig åå fb, angående brud sminkning.. hoppas du kan se/svara så snart som möjligt.

  mvh

  Reply
 3. Sara on

  Asså gud! Hur gör du människa?! Kan du inte göra en tutorial på någon sån här udda sminkning? Hur du får till alla runda kantar så bra och så jämnt. Kan ju vara användbart om man ska på maskerad eller halloween etc. Vill verkligen se dig skapa en liknande sminkning som denna, det är så sjukt facinerande! <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)