scroll down
Arrow
MENU
18:10 | August 18, 2014

Todays look – Pretty Violet

Dagens make-up

Jag har använt/I’ve used
NYX slide on eye pencil pretty violet
Anastasia Amrezy palette
Oriflame the one mascara
House of lashes “noir fairy” cut in pieces

Läppar/lips
Motives rich formula lipstick Pink Sand (ljusrosa)
MAC lipstick Im-passioned (rosa)

Kinder/cheeks
NARS Blush Mistinguette
Anastasia contour kit
Youngblood lunar dust Twilight

5 Responses to “Todays look – Pretty Violet”

  1. Emmelié on

    Whoa, det är så förbaskat enkelt men intensivt! Totalt jäkla awesome! Jag själv är väldigt blond. Så blond att mitt hår är vitt i vissa ljus. Har du några bra looks för min hårfärg? Jag är väldigt ljus i hyn också, vilket gör mörka färger problematiskt ibland!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)