scroll down
Arrow
MENU
14:01 | August 19, 2014

Linda testar – It’s so BIG

Linda gillar,Linda testar,Linda tipsar

Elizabeth Motts mascara It’s so big är en riktig budgethöjdare!
För 149 spänn får du en sjukt bra mascara som ger otrolig längd och HÅLLER fransarns böj hela dagen.
Dock tycker jag volymmascara är att ta i. Det känns mer som en längd-mascara tycker jag.
Tvättas bort med vatten.
Finns på Bangerhead.se

/It’s so big mascara from Elizabeth Mott is a GREAT budget mascara!
It curls the lashes and last all day without smudging.
Wash it off with water

6 Responses to “Linda testar – It’s so BIG”

 1. Helena on

  Fick den där med Glossybox, men den fungerade ej på mig.. Smulade jättemycket under ögonen och såg inte alls bra ut på mina fransar! Hamnade i sopkorgen..

  Reply
 2. Therese on

  Hej Linda! Jag vänder mig till dig eftersom du har kunskaper och kan detta med smink. Mitt problem är detta med att jag lätt får finnar av foundations, har du någon foundation eller något annat du istället kan tipsa om? Massvis med kramar, du rockar!

  Reply
  • Pernilla on

   Kanske Bareminerals eller något annat mineralsmink-märke? 🙂 Tycker då att min hy mår bättre av att skippa flytande foundation, som jag hade innan,, så kanske hade funkat för dig också? Sen är det väl hur som helst också hudvården som är bäst att tänka på, så man har rätt produkter osv 🙂

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)