scroll down
Arrow
MENU
9:01 | August 19, 2014

Todays look – I’m a Lilac maniac

Dagens make-up

Lite grunge-feeling över denna look som kommer som bangerbeauty-tutorial inom kort 🙂
Tänkte att jag kör en lila temavecka denna veckan och kan visa er lite olika lila sminkningar, på olika sätt förstås. Vad tror ni, är det en bra eller dålig idé?

Jag har använt/I’ve used
NYX slide on eye pencil pretty violet
NYX slide on eye pencil Jet black
Anastasia Amrezy palette
Oriflame the one mascara

Läppar/lips
Illamasqua lipstick Posture

Kinder/cheeks
NARS Blush Mistinguette
Anastasia contour kit
Youngblood lunar dust Twilight

19 Responses to “Todays look – I’m a Lilac maniac”

 1. Pauline on

  Jaaaaa!!! Vilken superidé!! Älskar lila, så det är perfekt för mig. Vore kul med samma idé fast i andra färger också, förstås…

  Reply
 2. Lina on

  Gillar inte läppstiftet! Ser ut som att du fryser jättemycket eller är sjuk. Däremot tror jag att en lite mörkare nyans skulle vara jättefint!

  Reply
  • Mimmi on

   På Nordicfeel.se finns några färger. Sen kan en ju beställa från utländska sidor, såg till exempel att Cherry Culture har rea på Slide on pencil nu. Och NYX' egna sida.

   Reply
 3. Olivia on

  Hej Linda, tack för en svinbra blogg! En grej som vore så kul är om du kunde ge tips på dina säg typ 5-10 'essentials', alltså tio produkter med vars hjälp man kan få till de flesta looker. Är så himla trist för vill ju så gärna göra alltihop (hej gröna läppar..!) men har inte råd att gå och köpa nytt varje gång ju!

  Reply
 4. Hanna on

  Jaa! Vilken superidé! Jag har limegröna ögon och skulle bli överlycklig om jag fick fler idéer på lila, både till vardags och fest! 😀 😀 😀

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)