scroll down
Arrow
MENU
14:30 | September 29, 2014

GHD stödjer cancerfonden för elfte året i rad

Linda gillar,Linda tipsar
rosabandet

För elfte året i rad stödjer GHD rosa bandet genom att donera €10 för varje såld styler (just den här modellen som är limited edition) de säljer, och det tycker jag är jävligt bra, så har ni funderat på att köpa en GHD, som förövrigt ÄR den bästa stylern på marknaden enligt mig, och samtidigt göra något bra för världen så kan det vara ett bra läge nu.

GHD Coral professional styler finns nu för 1899:- hos tex Bangerhead, Lyko och Eleven.

/For the 11:th year in a row GHD supports the breast cancer awareness.
€10 of each sold GHD Coral professional styler will be donated.
So if you have been thinking about getting a GHD, and at the same time do something good, the time is right 🙂

6 Responses to “GHD stödjer cancerfonden för elfte året i rad”

 1. Frida on

  Hej Linda! Du som ändå verkar ha lite koll på stylingtängerna, vet du om den nya “eclipse” ÄR bättre och skonsammare för håret än den klassiska? Är det rörliga plattor även på den?
  Tacksam för svar!

  Reply
 2. Sara on

  Klickade precis hem den! Ska bli så himla skönt att slänga min gamla goding som hängt med i snart 8 år och få prova någonting nytt!

  Reply
 3. Petra on

  Jag har nu letat so en galning efter en värmeskyddande handske att ha när man stylar håret. Vet du var detta finns? Än så länge har jag bara hittat förslag där man får med det tillsammans med en stylingverktyg eller en som täcker tre fingrar bara. Känns som en bra investering eftersom man är lite trött på morgonen när man fixar håret.. Och det brukar kännas 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)