scroll down
Arrow
MENU
15:00 | October 30, 2014

Youtube collab – Jag halloweensminkar Clara Henry

Videobloggar,Videos

Smartphone, click HERE to watch the video

13 Responses to “Youtube collab – Jag halloweensminkar Clara Henry”

 1. sussi on

  Hej, måste bara säga att du är ju så sjukt begåvad att det är äckligt, kul för dig!
  Tänkte bara höra om du har något bra tips på primers? Kollade på den nya från Smashbox. Eftersom jag letat efter en som är mattande, har spf och helst tar ut röda partier, men har samtidigt ingen lust att betala en förmögenhet för den. (Inga krav, jag vet) Men tänkte om det är någon som vet så är det du! Tack på förhand! / Sussi

  Reply
 2. sanna on

  Skulle bli sjukt glad om du kunde tipsa om smink för den som inte har så mycket pengar. Är nyfiken på sculpting tex men har inte råd med tex Anastasia 🙁 Finns det bra såna produkter till okej priser?

  Reply
 3. Frida on

  Hej Linda!
  Tänkte bara höra om du har något bra tips på hur man fyller brynen om man ändå är rätt nöjd med sina egna men bara vill fixa till dom lite lätt och få mer färg på brynen? Vet inte hur bra bryngel och sånt där är?
  Tacksam för svar!

  Kram Frida

  Reply
 4. esta on

  i like this video even though i don’t understand but I’m a big fan of you and your creation, you are amazing ,,, and i really like the color of your lipstick you wear in it,, may i know what is it?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)