scroll down
Arrow
MENU
15:20 | November 3, 2014

Svar på läsarfråga: Kommentarer

Svar på läsarfrågor

Linda, Varför svarar du inte på kommentarer längre?

Svar: Svaret är enkelt, och jag är SÅ frustrerad över detta, för det är verkligen ett problem, men det är någon form utav bugg i själva wordpress som gör att det tar ungefär 5 minuter från dess att jag tryckt på “Svara på kommentar” tills dess att kommentaren faktiskt kommer iväg.

Och skulle jag under tiden svara på en annan kommentar, och den förra kommentaren skickas iväg, så raderas den jag nyss skrev. Det är SÅÅÅÅ störigt, och jag har förbannat mig så mycket över detta så nu har jag helt enkelt struntat i att svara. Jag blir bara arg och irriterad på hela grejen.
Men jag har tagit upp detta och det ska ordnas inom snar framtid hoppas jag.

Ibland HATAR jag teknik!!!

Hoppas ni förstår, jag vill verkligen kunna svara på era frågor! Kanske ska ta en videoblogg där jag svarar på era frågor snart? vad tycker ni?

/Linda, why don’t you answer to comments anymore?

Answer: The answer is simple, and I am so frustrated!  but it is something wrong in WordPress which means that it takes about 5 minutes from the moment I click “Reply to comment” until the comment will actually go up.

If I answer another comment at the same time, and the other comment goes up, the last one will be deleted. It’s soooooo annoying, and I have cursed so much about this so now I have simply neglected to respond. I just get angry and annoyed at the whole thing.
But I hope this will be figured out soon!

Sometimes I hate technology !!!

23 Responses to “Svar på läsarfråga: Kommentarer”

 1. Klara on

  hej linda! Jag har blondt hår, klarblåa ögon och är rosa och kalltonad i ansiktet. Vilka ögonskuggsfärger passar mig? Har du några paletter att rekommendera? Älskar din blogg, kramkram

  Reply
 2. Evelina on

  Du kanske kunde samla några kommentarer och svara i ett eget inlägg? Vet att Egoina gör så ibland och det gör ju så att många som undrar ungefär samma saker kan få svar samtidigt 🙂

  Reply
 3. Vendela on

  Jaa! video låter bra! Frågade förut om veganskt smink/verktyg och undrar om du använder dig av det och vart man kan köpa det 🙂

  Reply
 4. Julia on

  Ja, en videoblogg hade vart jättebra 🙂 vill då passa på att fråga (om du tar upp andra frågor än sminkrelaterade). Jag har nyss tagit septum så undrar vart du fått tag på den lilla ringen som du har?

  Reply
 5. Eve on

  Hej! Jag har nu lagt upp en äkta Miss Dior Chérie i 2005 versionen på tradera! Vet att det är många som saknar den och den är extremt eftertraktad! Passa på nu! 🙂

  Reply
 6. Elli on

  Hej Linda!

  Skulle vara jättekul om du kunde göra en video med Q&A. Jag har några frågor som jag skulle vilja få svar på. 1. Hur tvättar du dina sminkborstar, och hur ofta? 2. Jag använder primer under min mineral foundation, funkar det lika bra som en dagkräm, eller ska man kanske ha både och? 3. Har du något tips om hur man får läpparna att inte torka medans man har läppstift på? Skulle vara kul att få svar. 🙂 Älskar din blogg och din youtube kanal, har lärt mig ENORMT mycket av dig! Kram! <3

  Reply
 7. Lackert on

  Blir samma när jag ska kommentera :/ har märkt det den senaste tiden att det tar väldigt lång tid innan kommentaren skickas i väg, och visst är det irriterande. Hoppas att det kommer lösa sej

  Reply
 8. Emma on

  Ja, gärna en frågestund! Jag har en knepig fråga om basen – foundatioen. Är med på hudtoner, varm/kall, och om man behöver mer fukt eller inte. Däremot så är det så svårt att hitta en NYANS som passar mig. Mitt ansiktet är brunare och min hals ljusare (rätt rödflammig i ansiktet), vilket gör det svårt att få allt att smälta ihop. Tar jag en nyans för mitt ansiktet är jag mörkare än på halsen, och tar jag en nyans likt den jag har på halsen blir jag grå och vit i facet.

  Fler måste uppleva detta problem?
  Vad gör man? Har inte haft en bra bas på över ett halvår.. :/

  Reply
 9. Sandra on

  Jag har också märkt att det tar lång tid för kommentaren att komma upp här. Sen är det nån hm reklam som kommer upp det första när man kommer in på sidan som man måste klicka bort..då blir hela skärmen svart i ett par sekunder innan sidan kommer fram. Så ibland trycker man uppdatera, och då börjar det om. Eller är det bara min dator som är seg? 🙂

  Reply
 10. Christine on

  Jaa, gjerne! Skulle veldig gjerne likt og visst hvor du har kjøpt speilet du bruker når du sminker deg? (Har sett du har et lite rundt ett når du lager videoer)

  Reply
 11. Elise on

  Hej Linda!
  Jag smygsåg i en video en av dina outfits och jag tycker det skulle vara sjukt kul om du kanske gav tips på kläder och visade vad du har på dig? Du verkar ha en galet ball stil!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)