Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:50 | November 16, 2014

Todays look – Black is the new black

16nov

Igår hängde jag, Jakob och Fanny på stan hela dagen, sen drog vi med oss Linus till Koh Phangan på kvällen och käkade och tog en sväng förbi en fotouställning på Fabriken där jag sminkat.
Sovit alldeles för länge idag.. liksom hela veckan. Tror att jag gått upp tidigast elva om morgnarna.. herregud. Får skylla på förkylningen, hostar och snorar fortfarande som en idiot, men det känns som det håller på att gå över nu iallafall..

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
MUS MS Desert
MAC eyeshadow Uninterrupted
MUS cake eyeliner black
NYX More to love mascara
Ardell Wispies (eyelashes)

Läppar/lips
NYX Slide on eye pencil black

Kinder/cheeks
NARS Blush Orgasm
MUS MS Smog
Youngblood lunar dust twilight


25 kommentarer25 kommentarer om “Todays look – Black is the new black”

  Hej! En sak jag funderat på ett tag är när du målar din läppar. du målar dem ju en bit utanför – är det meningen att man ska göra så och gå ut så eller gör du det bara för bilden? Rätta mig om jag har fel men tror du skrev någon gång att du brukar göra vissa “dagens makeup” på kvällen? Ville bara höra om man ska göra det själv eller om det är för kOnsTen?:) kram

  Reply

  Hej! Jag gör det med mening, absolut, man kanske inte borde göra det, men jag gör det ändå. Bryr mig inte så mycket vad andra tycker helt enkelt, tycker man ska köra sin egen grej 🙂 De flesta “Dagens makeup” gör jag på kvällen och tidsinställer dagen efter faktiskt! Det passar mig bäst eftersom jag inte gillar att jobba med mycket smink på

  Reply

  Hej Linda!
  Snälla gör ett inlägg/klipp ang ljus när man sminkar! Vad du rekommenderar för lampor osv.
  Tack för en grym blogg <3

  Reply

  Oh, andra gången du gör din eyeliner fantastiskt! Snälla lägg upp hur du gör? 🙂

  Reply

  Hej! Det finns eyelinertutorials på min Youtubekanal 🙂

  Reply

  Jag har varit inne på youtube, men fann inte just den här stilen :/ den här och Todays look Cinnamon var du FANTASTIK med eyelinern! Hittade dock inget som liknande den här looken eller Cinnamon looken på kanalen…

  Reply

  Skulle du inte kunna göra en video där du berättar och visar vilka dina MAC favoriter är?:)

  Reply

  Hej Linda!! Ääääälskar din blogg, verkligen! Så mycket bättre än alla andra smink och modebloggar. Du slår dom alla! Men jag har en fråga. Jag fick nämligen oturen att födas med väldigt smala och “ofylliga” läppar. Så jag undrar om du inte kan göra ett inlägg/en video på hur man sminkar och skuggar läppar för olika funktioner. Hade varit så tacksam över det!! 🙂
  Kramar från en trogen läsare

  Reply

  Hej Linda!! Ääääälskar din blogg, verkligen! jag fick oturen att födas med väldigt smala och “ofylliga” läppar. Så jag undrar om du inte kan göra ett inlägg/en video på hur man sminkar och skuggar läppar för olika funktioner. Hade varit så tacksam över det!! 🙂
  Kramar från en trogen läsare

  Reply

  Du är så duktig!
  Btw skulle inte du kunna skriva hur du fick dina bryn att växa ut? Tycker du xbrow funkar?

  Reply

  Trötthet brukar ju även vara en bieffekt av något annat, höhum.. 😉 Men tack för en bra blogg och du är bara för jäkla duktig på makeup!

  Reply

  Hej ! Måste säga att din blogg är den bästa ! Har lärt mig hut mycket som helst, så tack för det ! Helt sjukt att du passar verkligen i allt, blir så avundsjuk !! 🙂

  Reply

  Hej Linda! Jag undrar vart gjorde du din make up utbildning? Och hur mycket betalade du för den?

  Reply

  Gaaah vad snyggt!! Och tror bestämt att jag ska addera “orgasm” till min NARS-samling.. 🙂

  Reply

  Viktigt att sova, särskilt när man inte är helt kry.
  Du är awesome som vanligt 🙂

  Reply

  Im dö för att hitta en stor svart läppstift . Tills dess , jag älskar idén du hade , med hjälp av fodret ! Några tips för att göra detta ? Läppstift får mig alltid sådana problem . Torrhet & klumpning ! Och djärvare läppenna ?

  Reply

  Wow! På dig ser svarta läppar helt naturligt och suuupersnyggt ut! 🙂

  Reply

  Jag älskar din eyeliner! Jag VILL så gärna kunna göra en snygg eyeliner vinge men det går bara inte, jag har fel ögon 🙁 Jag har lite “droopy” ögon (nej, jag är inte 40+, jag är 24 år vilket gör det hela värre) och har ett veck precis där vingen ska gå, kan du inte ge lite tips eller göra en video på hur man sminkar sådana ögon? Du kanske har en kompis med liknande ögon? 🙂

  Tack för en grym och inspirerande blogg!

  Reply

  Älskar personligen dina läppar, tycker de är super fina och målar alltid mina egna så! Okaay, love it gurl!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.