scroll down
Arrow
MENU
17:12 | December 6, 2014

New in

Linda gillar,Linda Recenserar,Linda tipsar,Present/Julklappstips
musnyheter

Hej hopp!
Jag lyckades knipa åt mig en goodiebag från gårdagens visning trots att jag jobbade. 🙂
Alltså.. HUR fina är Make up stores nya förpackningar? WOW, vilken jäkla uppgradering säger jag!
Dessutom har ju många av produkterna fått nya formulas till det MYCKET bättre.
De nya High tech lighters (som ni ser på sista bilden) är helt ljuvliga! JAG ÄLSKAR formulan! Ni vet säkert att de gamla är ganska tjocka och krämiga i konsistensen. Men de nya är silkeslena och så enkla att jobba med, även på en pudrad bas, som primer eller bara som krämskugga
Produkterna som är ovanför HTL är helt nya i sortimentet och kallas Gleam Dream, sjukt snygga lysterprodukter som man kan ha till lite allt möjligt.
Skuggorna kan man klicka ur och sätta i paletter (lite som Bobbi Browns skuggor)

Måste bara säga att: Shit.. Make up store, vilken helomvändning! Det känns snyggare, lyxigare och fräschare!
Jag är så taggad på att jobba med dessa produkter 😀
Samtliga produkter byts ut och får nytt utseende under nästa år! och nya produkter lanseras i samband med lockarna under nästa år.

/From next year make up store will change their entire range into this look! WOW. I totally love it!
The formulas are better, the packaging looks more luxurious and trendy.
What do you guys think?

17 Responses to “New in”

 1. Matilda on

  Mycket snyggt! Och det var på tiden, de förpackningarna de har nu lossnar locken och man får smuts i ögonskuggorna och smink överallt.. Hoppas de nya kommer hålla bättre! 🙂

  Reply
 2. Tova on

  Sååå jäkla snygga förpackningar! Gillar inte dom nuvarande förpackningarna alls faktiskt, så jag tror att detta kommer att göra Make Up Store till ett nytt favoritmärke. Är alltid så kräsen, är en förpackning ful känns det inte lika värt pengarna, och MUS är ju rätt dyrt…

  Reply
 3. Pernilla S on

  Snygga förpackningar, javisst. Men så irriterande med en heeelt ny form på förpackningarna, för jag gissar att dom där inte kommer att få plats i deras Organazier- necessärer (de med fyra fack som man rullar ihop och knäpper igen) ? Det enda jag har stört mig på med de nuvarande runda förpackningarna är att man inte enkelt har kunnat se vad det är för något utan man måste antingen öppna eller läsa. 🙂 Så plus för att de har gjort bättre lock och att man kan ta ut skuggorna om man vill sätta in i en palett!

  Reply
 4. Lena on

  Hmm…det låter ju bra. Stör mig verkligen på locken som ramlar av eller går sönder hela tiden. Skulle dock helst se något i stil med MAC’s pro refill.

  Reply
 5. Lackert on

  Funkar den nya High tech lightersen lika bra som ögonskuggsbas som den gamla varianten? Tänkte att den kanske inte funkar så bra till det om den inte är lika “klistrig”

  Reply
 6. Tsiolkovski on

  Vet du om priserna på produkterna kommer att vara samma i de nya förpackningarna, och om de kommer behålla det gamla färgsortimentet eller fasa ut det i takt med de gamla förpackningarna?

  Reply
 7. Lovisa on

  ÄNTLIGEN! Svurit och fått frispel på MUS förpackningar så till den milda grad jag slutat köpa de klumpiga plastsakerna som inte fungerar. ÄNTLIGEN. Ser smidigare ut. Hoppas det kommer en stopr palett man kan depot dem i med. Snygg som vanligt.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)