scroll down
Arrow
MENU
20:52 | January 6, 2015

Första svenska märket för mörkhyade lanseras i Sverige!

Linda gillar,Linda tipsar
marena

Läste hos skönhetsredaktörerna om det nya Svenska märket Maréna Beauté som jag tror kommer slå hårt på marknaden!
Varför? Maréna Beauté är nämligen det första och enda svenska märket som riktar sig enbart till mörka hudtoner! vilket känns otroligt välkommet.
Märket består av foundation, puder, och rouge. Produkter som annars kan vara svåra att hitta hos de “vanliga märkena”

Maréna Beauté kommer att lanseras i dagarna. Till sålänge, kika in på hemsidan http://marenabeaute.com

/Maréna beauté is the first and only swedish brand that only focuses on dark skin tones.
Maréna Beauté is releasing her products very soon.
Till then http://marenabeaute.com

16 Responses to “Första svenska märket för mörkhyade lanseras i Sverige!”

 1. Mia on

  Hej Linda!
  Jag funderar på att beställa från lime crimes sida och undrar vad du har för erfarenheter från att ha beställt smink därfirån? Tänkte mest på hur mycket det kostar med frakt och tull! Känns lite surt om man ska betala över 500kr för ett läppglans på grund av frakt liksom hehe.

  Tacksam för svar, och tack för en riktigt grym blogg!!
  Kram

  Reply
  • Dixi Wonderland on

   Handlar du inom EU så behöver du inte vara orolig för moms/tull men handlar du utanför EU så finns alltid risken att ditt paket fastnar i tullen. Om det fastnar får du betala 25% av vad din order är värd i moms. Om du handlar för över 1300 kronor så får du betala 25% moms av ordervärdet och sen ytterligare 20-25% i tullavgift. Så jag rekommenderar dig att ALDRIG handla för över 1300 kr 🙂 Tust me jag har beställt ca 30 gånger från USA/Kina och 2 ggr har mina paket fastnat i tullen och sammanlagt har jag fått betala över 1000 kr vilket suger.

   Reply
   • Mia on

    Så det är lugnt om jag handlar här (Sverige) och beställer för under 1300? Då får jag alltså bara betala priset för produkterna + frakt?
    Tack så jättemycket för ditt svar!!

    Reply
    • Frida on

     Nej, risken finns fortfarande för tull. Men handlar du för över 1300 kronor så tillkommer en avgift. Det är så jag förstår det som i alla fall 🙂

     Reply
 2. Miriam on

  Äntliiiiigen!!! Sedan jag började sminka mig har det varit lika plågsamt att köpa smink som att prova jeans. Alltid skulle de anställda på kicks, åhlens, NK osv plåga både mig och dem själva med ” oj, nej den var för ljus, oj nej, den med?, ja nej… Den här med…” Att hitta en foundation som sedan faktiskt passar huden och fungerar har bara varit att glömma. Är beredd att betala rätt mycket bara för att uppmuntra initiativtagarna faktiskt. TACK LINDA FÖR ATT DU UPPMÄRKSAMMAR SMINK FÖR OSS MÖRKARE MED!

  Reply
 3. Bevs on

  Endast till mörka hudtoner ser det inte ut och vara när jag kikade in på deras hemsida, men och andra sidan har jag kanske en annan uppfattning om runt vart hudtonen anses vara mörk (är själv mörkhyad, västafrikan). Men i vilket fall som helst är det kul att få lite mer variation i det smala sortiment som de flesta märken väljer att köpa in till Sverige, eller i alla fall Göteborg. Finns det något ungefärligt pris på produkterna? I dagsläget får man dra sig till de lite “dyrare” märken för att hitta mörkare färger, vilket en snålis som jag inte riktigt uppskattar…

  Reply
 4. Malin on

  Är jag den enda (hehe) som sett att H&M har börjat sälja real techniques borstar?! Har inte kunnat läsa om det någonstans, helt plötsligt en dag i julhandeln hängde de där och jag nästan skrek rakt ut! 😀 Varför har det inte uppmärksammats mer?!

  Reply
  • Jenny on

   Haha jag såg också det i julhandeln. Blev helt lyrisk och min syster förstod inte alls varför jag reagerade så starkt över ett par borstar på H&M. De är nu dom bästa borstarna jag äger. Såg även att Lindex hade dom!

   Reply
   • Malin on

    Haha! Personalen på H&M kunde inte förstå min reaktion, de hade aldrig hört om dessa borstar innan :O är det inte sjukt?!
    Lindex också alltså?? Wohooo!

    Reply
    • Pam on

     Såg dem igår här i Borlänge! Blev svinpepp och funderar på att köpa typ allihop. Tänkte också på Linda och bloggen, och att det skulle kunna nämnas!

     Reply
 5. Linda B on

  Malin jag tror inte de på hm:s e äkta iaf inte här jag köpte mina på mobilia i malmö.
  Värdelösa då hårstrårna trillade av. Jag gick tillbaka med de o fick pengarna tillbaka. Jag beställde nya på tecniqs sida
  och de var betydligt mera äkta 🙂

  Reply
 6. Ellen on

  Men yes, äntligen!
  Är själv i princip genomskinlig, men har skakat på huvudet mer än en gång åt bristen av foundations i mörkare toner, speciellt bland de mer plånboksvänliga märkena.

  Hoppas produkterna är bra också!

  Reply
 7. Sandra on

  Äntligen!! Förstår inte varför de vanliga drugstore märkena ute i handeln…loreal..maybelline mfl tar in de mörkare foundationen. De finns ju i usa.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)