scroll down
Arrow
MENU
15:53 | January 30, 2015

Tutorial – crease eyeliner

Uncategorized

12 Responses to “Tutorial – crease eyeliner”

 1. Nathalie on

  Uppskattar verkligen dina videos! Du är så OTROLIGT duktig! Du får det att se så enkelt ut. Är dock inte alls lika enkelt att göra det på egen hand, haha. Blir liksom lite panda look a like 😛

  Reply
 2. frida on

  Hej! Tack för videon. Skulle du vilja göra en video när du visar hur man sätter upp håret så fint med en sjal, som en turban liksom. Jag har försökt så många gånger men får aldrig till det riktigt.. vore supergulligt. Du är så duktig

  Reply
  • Anna on

   Vill också se uppsättningen med sjalen, försökte med såg inte ut som det du gjort. Ska definitivt prova sminkningen jättefin. Jag har glasögon som förminskar och söker alltid sminkningar som kan synas bakom mina glas utan att bli för svarta om du fattar vad jag menar. Ha en bra fredag kväll på dig.

   Reply
 3. Marta // The Glow Lab on

  Hej Linda! I was really looking forward to see this tutorial, the finished makeup is just gorgeous! Could you please tell us which brush do you use to apply and blend the black eyeshadow, the one with synthetic hair which is small. Thank you so much for your videos, I’m learning a lot of new techniques from them 🙂 Kisses from Spain.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)