scroll down
Arrow
MENU
17:20 | January 31, 2015

Melted lipsticks

Linda gillar,Linda testar,Linda tipsar,swatches
melted

Här är tre finfina Melted lipsticks från Too faced! Har en känsla av att nude-nyansen Melted sugar kommer bli en riktig storsäljare!
De är otroligt pigmentrika, och sitter sjukt bra, samt håller fin glans hela dagen.
Färgerna på bilderna är:
-Melted fig
-Melted candy
-Melted sugar

Finns på Sephora
Pris: 229:-

/Here’s three Melted lipsticks from Too faced. great pigmentation, shine and finish
-Melted fig
-Melted candy
-Melted sugar

11 Responses to “Melted lipsticks”

 1. Linn on

  Hej Linda,
  Har en fråga som inte har något med inlägget att göra. Har länge funderat på om det finns någon typ av sminkning som du tycker är svår att göra? Eller kanske rättare sagt, vilken sminkning är lättast resp. svårast? No offense, det är bara det att alla dina sminkningar är helt flawless, så det skulle vara kul att veta om det finns något som du har svårare för? 🙂 Kraam, Linn

  Reply
 2. Sandra on

  LA Girl Cosmetics har en budgetversion, Glazed Lip Paint. De har snygga färger också. Deras Pro concealer är sjukt bra med. OCC Lip tarts tror jag kan va något billigare också.

  Reply
 3. Sofia Hjertquist on

  Snygga färger, ser ut som att de fäster bättre än vad man kan tro, kanske ska använda en lip-primer för ännu längre hållbarhet?

  Har du provat några mer produkter från Sleek? I så fall vilket, jag vill höra din favorit, då vi säljer Sleek i butiken jag är ansvarig för. Tänkte köra en jämförelse!

  Glöm inte att besöka min blogg för massvis med modetips och inspiration: http://www.funkyfashion.bloggplatsen.se

  Reply
 4. Rebecca on

  Hej, jag har en fråga som inte handlar om inlägget men hoppas att få svar ändå! Jag funderar på att pierca septum men undrar lite om det är besvärligt att läka osv, och om det kan vara en piercing man måste dölja på jobb? 🙂 och du har så sjukt snygga smycken så blir bara mer sugen att göra då jag ser de;)
  Super tacksam för svar!

  Reply
 5. Isabelle on

  Går det verkligen att beställa från sephora? Jag fattade som att det inte gör det.. Isf hur gör man? Det står att det går till Norge men inte Sverige?

  Reply
 6. Jenny on

  Snälla snälla snälla kan du inte göra en läppstiftsguide, vilka färger som passar beroende på hårfärg/hudton? Har så himla svårt att hitta rätt nyans!
  Älskar din blogg förresten, har följt den slaviskt i flera år nu!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)