scroll down
Arrow
MENU
15:30 | February 2, 2015

Linda gillar: Texturiza

Hårvård & Styling
texurixa

Jag har hört mycket om sprayen Texturiza från Unite (den har bland annat vunnit bästa stylingprodukt i tidningen Tara), och när jag sedan fick prova den så var jag fast. Detta är nu min absoluta favoritstylingprodukt.
Texturiza ger otrolig volym och ju mer man sprayar, desto mer volym ger den. Helt galet!
När jag hade det där smålockiga håret körde jag Texturiza för maxvolym från rötterna.
Det är en torr, transparent spray som ger volym samt en lite sträv känsla och är väldigt dryg (lite som den från Björn Axén fast snäppet vassare)
I vilket fall, magisk produkt som doftar himmelrike! En parfym i denna doft och jag är först att köpa!

I betyg får den full pott av mig
pris: 325:-

/I’ve heard a lot about the Texturiza spray from unite. (it won a prize for best styling product in a swedish magazine)
When I first tried it, I fell in love at once, not just in the scent, also the amazing texture & volume it gives.
The more product, the more volume.

8 Responses to “Linda gillar: Texturiza”

  1. Nikita on

    Har samma fråga som föregående; någon som vet vart kan man få tag på denna på nätet? Amazon har horribla fraktkostnader på de som säljs där, och bor låååångt ifrån frisörsalonger som säljer. Eller det finns kanske någon snäll salong som kan skicka? Har letat och letat i en vecka!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)