scroll down
Arrow
MENU
20:01 | February 26, 2015

Min hårvårdsrutin

Hårvård & Styling
harard

Många, inklusive mig själv, undrar hur mitt hår pallar allt jag gör med håret.. Jag bleker och färgar, och bleker, och färgar, och tuperar, och lockar, och fönar.. och bleker lite till. Tekniskt sett borde mitt hår gått av för längesen..

Vad är hemligheten? Jag vet inte.. det kan vara så att jag har väldigt bra och tåligt hår.. ?
Eller, beror det på att jag dagligen sliter ganska lite på håret. Jag tvättar det ca 2ggr i veckan, jag borstar nästan aldrig heller håret då mitt hår är ganska trasselfritt av sig.
Eller beror det helt enkelt på mina hårvårdsprodukter?

De produkter jag använder, och har gjort ett tag är:
1. Schampoo från Exit med arganolja
2. Balsam från Exit med arganolja
3. Hårmask från Exit med arganolja
4. Näringsgivande värmeskydd från Loreal professionell Mythic oil-serien
5. Oi oil från Davines till topparna

/My haircare routine at the moment
1. Shampoo with argan oil from Exit haircare 
2. Balsam with argan oil from Exit haircare
3. Hair Mask with argan oil from Exit haircare
4. Nourishing heat lotion from Loreal professional Mythic Oil Series
5. Oi oil from Davines to the ends

 

14 Responses to “Min hårvårdsrutin”

 1. Linn Löfholm on

  Otroligt!
  Mitt hår blev förstört efter 4 blekningen och ett 1år med hårförlängning. Nu försöker jag “reparera” det som går, så jag letar efter ett värmeskydd. Har lite lockigt hår så det skulle vara bra med något som tynger ner lite.

  Hur är Loreal’s professionell Mythic oil?
  Kram!

  Reply
  • lindahallberg on

   jag tycker att mythic oil är skitbra, och doftar magiskt! sen om den tynger ner vet jag inte riktigt. Men det är ett riktigt bra värmeskydd!

   Reply
 2. Mia on

  GALET FINT HALSBAND! Var har du köpt det? 🙂
  Ps. du är som vanligt helt awesome och jag hoppas på att du vill svara på detta 🙂

  Reply
 3. Sanna on

  Jag känner igen mig så i det du skriver. Jag har blekt och färgat och gått från blont till brunt bara för att gå tillbaka till blont – typ hundra gånger. Haha. Och mitt hår har alltid haft otroligt bra kvalité fast jag har färgat så mycket. Jag tvättar också bara håret 2 ggr i veckan, jag använder bra shampoo + inpackning + balsam. Jag använder hårolja efter varje tvätt. Men, mitt största knep som det alltid kommer tillbaka till är: Jag använder ALDRIG hårvårdsprodukter. Ja, förutom en hårolja från matrix efter att jag tvättat håret. Men det är det enda. Jag använder aldrig några sprayer eller olika styling-produkter. Jag hatar hur kladdigt och fixerat det känns så jag har skippat det helt och hållet och det har räddat mitt hår. Jag tror många överkonsumerar hårspray vilket tär på håret mer än vad många tror!

  Iallafall, underbart inlägg som vanligt! Jag driver också en skönhetsblogg som ni gärna får kolla in! 😀 smink är min största passion och jag vill dela den med så många som möjligt! 🙂 Xx

  Reply
 4. JohannaG on

  Jag försöker att inte tvätta mitt hår varje dag men oftast blir det så ändå… Får inte till nån vettig frisyr annars.
  Det jag har funderat över är om det är bra för håret att använda plattång när man har haft hårolja eller hårspray i håret eller om man bör tvätta ur det innan? (Från en dag till nästa)

  För övrigt – Du är supersnygg i håret nu med det lite ljusare!

  Ha det bäst 🙂

  Reply
 5. elisabethr on

  Mitt är med jättetåligt, det kan ju bero på både produkter man använder och hur ens hur är liksom… jag har jättelångt och tjockt hår, färgar och bleker varannan månad, klipper var 4e månad. Men måste tvätta varannan dag för det blir fett fort, har försökt vänja det vid var tredje men går inte! Inte om jag inte hittar ett bra torrschampo. Vad för torrschampo har du imellan tvättar? Björn axen?
  Har testat batiste och kevin murhpys.

  Reply
 6. Maja on

  Vet du var man kan hitta värmeskyddet? Googlat jättemycket men hittar ingenstans och mitt hår i extremt behov av lite nytt!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)