scroll down
Arrow
MENU
12:08 | February 26, 2015

Todays look

Dagens make-up
26feb

Jävla magkatarr! Jag känner mig lite som en levande zombie om dagarna. Är helt svag i kroppen och dödstrött, men det börjar tack och lov bli bättre.. gick och la mig vid halv nio igår och sov till halv tio och är fortfarande lika trött.
Behöver en spa-helg utan mobil/mail/facebook just nu för att ladda upp lite.. Linus? Bjuder du?

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
Urban decay Naked 2 palette
Maybelline go colossal go extreme leather black mascara
Sweed lashes Bom Dia

Läppar/Lips
Tom Ford lip color Vanilla Suede
Loreal brow genius light/medium

Kinder/cheeks
NARS Blush Orgasm
Anastasia contour kit

16 Responses to “Todays look”

 1. Manuela on

  Usch! Vet exakt hur det är att ha magkatarr.
  Jag brukar ta en kur med omeprazol, som du kan köpa receptfritt på Apoteket. Ca 10 dagar. Sen ska man undvika stark och sur mat.

  Krya på dig

  Reply
 2. Cecilia on

  Magkatarr är kroppens sätt att säga ifrån, kanske du borde ta det lite lugnare ett tag och jobba mindre? Krya på dig! 🙂

  Reply
 3. Anna on

  Alltså snyggaste sminket OCH HÅRET! Du borde skriva vilka produkter du har i håret för att göra det så “messy” och snyggt! Skulle uppskattas av de som är som mig som också vill ha det där super snygga håret!

  Reply
 4. Tina on

  Hej,
  Jättefin make up!
  Har du både Tom Ford och loreal brow genius på läpparna?? Och använder du båda färgerna i loreal o blandar med?
  Tack för en inspirerande blogg!

  Reply
 5. Malin on

  Usch, magkatarr är inte kul! Ett tips om du äter mjölkprodukter eller liknande så testa laktosfritt. Jag har problem med magkatarr till och från och när jag slutade med mjölkprodukter (yoghurt, mer än ett mjölkglas per dag osv) så är min mage så himla mycket bättre.
  Tänkte det kan vara värt ett försök 🙂 Hoppas det går över!!

  Reply
 6. Claudia Adams on

  Linda,
  Do you typically wear contact lenses?
  Your pictures always so a ifferent color eye and natural looking.
  What’s the secret,haha?

  –Claudia

  Reply
 7. Ina on

  Hej Linda! Tack för daglig inspiration! Du är fantastiskt duktig!
  Gällande magen finns ett gammalt hederligt tips, riv en rå potatis och ät! Det suger upp all magsyra riktigt effektivt, ger inga biverkningar etc. Guld värt många ggr. Lycka till!

  Reply
 8. bella on

  magkatarr eller som det för de flesta egentligen är (sa min farbror doktor :)) gastrit eller dyspepsi är vidrigt. jag fick nåt som heter egazil som funkade bra i början men nu får jag mer biverkningar än det hjälper så är tillbaks där jag började ungefär :/ äter jag vissa sorters bröd o grejer får jag ont, och i princip alltid när jag äter frukost oavsett vad jag äter så allt blir ju jobbigt…

  tyvärr är det väl ofta stress det handlar om, och det är svårt att medicinera bort. kram o krya på dig!

  förresten, jag fick rådet att testa nåt på hälsokost som funkade ett tag, var kanske inte så smaskigt men hjälpte nog kalas om man har fel syrabalans – phkalk heter det iaf!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)