scroll down
Arrow
MENU
20:01 | February 27, 2015

Podcast: Jag snackar bloggbussiness med Better Bloggers

Intervjuer
bloggb

Snackar bloggbussiness med Linda Hörnfeldt på Better Bloggers i hennes podd denna veckan.
Så vill ni höra mig snacka blogg och även privata grejer så klicka på bilden så kommer ni till podden 🙂

4 Responses to “Podcast: Jag snackar bloggbussiness med Better Bloggers”

 1. Caroline on

  Lyssnade medan jag åt frukost. Varför kan inte du ha en podcast varje lördag? Väldigt härligt att lyssna på dig. Du känns så sund och härlig. Tack!

  Reply
 2. Alice - skönhets/vardagsblogg on

  Hej Linda. Jag lyssnade på podcasten och det var ett väldigt intressant ämne och hur din bloggvärld faktiskt fungerar. Jag har ju nästan följt dig från micromiss och jag ser att du utvecklats så mycket & du är verkligen en förebild. Sen hur ditt jobb fungerar var väldigt intressant att lyssna på!

  Kram 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)