scroll down
Arrow
MENU
10:01 | February 28, 2015

Todays look

Dagens make-up
28feb

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
Anastasia eyeshadow Metal
MAC eyeshadow Carbon
Depend singel lösögonfransar
Oriflame the one lash resistance mascara

Läppar/lips
Anastasia Liquid lipstick American Doll

Kinder/cheeks
Anastasia contour kit
Youngblood lunar dust Twilight
NARS blush orgasm

13 Responses to “Todays look”

 1. EsterJosefina on

  Hej Linda! Jätte fin sminkning 🙂 Ville bara säga att det är tackvare dej jag vågade starta en makeup blogg som jag har velat sååå länge! Det är verkligen du som har inspirerat mig. Har länge varit rädd för det eftersom många inte förstår sej på bloggar och speciellt inte makeup bloggar. Men jag kunde inte mått bättre av att ha gjort det! Vill bara säga ett stort TACK,

  Reply
 2. Sophia on

  Hej Linda! Vad använder du för pensel och teknik när du lägger carbon som eyeliner? För mig smular den sig bara och så har jag små svarta korn i hela ansiktet sedan, haha! Kram!

  Reply
 3. Linnea on

  Hej Linda, helt underbart snygg makeup! Älskar det där guldsotiga!! Jag skulle även vilja ställa en fråga/önskemål. Nu i år så stundas det för bal för alla oss som går i sista ring, och det är många som inte kommer ha chans att gå och bli sminkad av en makeupartist innan bal/student. Jag undrar då var du har för tips och inspiration för just oss som måste spackla oss själva innan! 😉 Jag ska snart börja med inköp av lite olika smink, men vilket slags smink ska man då köpa? Man vill ju det ska hålla hela dagen osv.. Skulle vara jättehärligt om du kunde visa lite olika idéer och inspiration för oss då du är min största inspirationskälla inom smink. Kram! .D

  Reply
 4. Josefine on

  Jag kommenterar verkligen aldrig på bloggar och liknande, MEN jag måste verkligen säga det här. Alltså WOW, du är utan tvekan den snyggaste människan jag vet just nu. Jag häpnads mer och mer för varje jäkla bild jag ser. Så snygg, så häftig och SÅ himla begåvad!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)