scroll down
Arrow
MENU
16:46 | March 4, 2015

Story & Exotic chic

Linda tipsar,Ur portfolion
storyexotic

Hej på er 🙂
Äntligen kan jag visa er två av mina senaste looks för Make up store som kommer släppas under under sommaren (vet inte exakt när, men uppdaterar er så fort jag vet det). Det kommer även en brudlook jag gjort som släpps snart! mer om det en annan gång 🙂

Min favoritlook är Exotic chic, som ligger mig varmt om hjärtat med bruna och gula, samt röda toner (och ett fantastiskt knallorange läppstift)

Story är en sotad look med både varma och kalla toner, som visar att man kan blanda hur som helst utan att det blir “fel”

Priser: 
Eyedust 175:-
Eyeshadow 155:-
Slim lipstick 175:-
Lip gloss  165:-
Lipstick 185:-

Vad tror ni? hur vill ni sminka er i sommar? 🙂

/two of my looks for make up store that will be released this summer.: Exotic chic & story
Wich one is your favourite? 🙂

13 Responses to “Story & Exotic chic”

 1. Therese on

  Hej Linda!

  Hittade en bild på dig på Pinterest där det står att du är målad som Twiggy. Du har lösögonfransar och ögonskuggan går i blåa toner och du har en svart rand på globlinjen (heter det så? Strax under ögonbrynet alltså) som är lite fade-ad. På läpparna har du en rosa-beige färg. Alltså, sååå fint! Vill ha en tutorial på detta! Snälla! Om du har en, eller om du har lust att göra en? Du passade dessutom i denna typ av sminkning! Passade ditt ansikte/ansiktsform väldigt fint!

  MVH Therese

  Reply
 2. Linda on

  Cooolt ju!!! Älskar ögonskuggorna gult och brunt ihop! Ser lyxigt, rockigt, glammigt, stilrent ut på en och samma gång! <3

  Reply
 3. Kristin on

  Jag tycker att Exotic Chic blir en slags exotifiering och steriotypisering av rasifierade kvinnor, hur tänkte du där?

  Reply
  • lindahallberg on

   Jag tycker att looken är bohemisk och vacker. tycker faktiskt inte att den skulle exotifiera någon, då det är en “vanlig” sotning och orange läppar. Hela den stilen kommer väldigt mycket i sommar vad gäller både smycken, kläder, hår och smink. och tanken är att man bara ska inspireras utav lookerna, kanske inte kopiera dem rakt av. 🙂
   Jag har dock inte skrivit texten till looken

   Reply
   • Kristin on

    Jag hade ett blogginlägg av Clara Henry när jag skrev det där, jag borde ha förtydligat det. Looken i sig tycker jag inte är exotifierande, däremot lär presenterandet av looken (på Make Up Stors eventvisning) varit problematiskt.

    För att citera Clara: “Exotic Chic. Gillar kombon av det mörkt gula och skinande orangea, men gillade å andra sidan inte att looken bars av enbart rasifierade kvinnor under visningen i kombination med djungel/Afrika/regnskogs-tema. Exotifieringen var massiv. Fick en riktigt dålig känsla i magen. Hoppas innerligt att looken presenteras på ett annat sätt i butik.”

    Reply
    • sara on

     Varför måste folk vara så fruktansvärt känsliga och bli kränkta för inget? Det är en look som var snygg att presenteras på detta sättet. Skärp till er eller stäng in er i era lägenheter och kom aldrig ut igen.

     Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)