scroll down
Arrow
MENU
10:01 | March 6, 2015

Make up trends ss15

Inspiration/trend
trendssss

Här är lite utav vårens/sommarens trender från catwalken!
Som ni ser är det läppar, eyeliner, sotat, fräknar.. allt möjligt. Älskar att trenderna är så fladdriga numera, mer eller mindre ALLT är rätt! Du är inte omodern bara för att du har rött läppstift eller sotade ögon.

/Some of the makeup trends for ss15!
no matter if you wear bold lips, eyes, eyeliner, freckles, you’re in the game!

5 Responses to “Make up trends ss15”

 1. BigMami on

  Bryr mig inte om vad som är modernt eller inte. Jag sminkar mig i det som JAG trivs & passar bäst i och struntar blankt i vad andra tycker 🙂
  Lika som jag struntar i hur andra sminkar sig.

  Reply
 2. Kajsa on

  Hej Linda. Jag är tonåring och har haft lite problem med min hy några månader nu. Jag har väldigt känslig hy och är ganska torr. Jag använder min clearasonic varje kväll och sedan en fuktighetskräm. Mitt problem är att jag får massa röda prickar i hela ansiktet, sällan finnar. Jag vet inte vad problemet är och tänkte att du kanske kunde hjälpa mig. Tack!!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)