scroll down
Arrow
MENU
14:30 | March 30, 2015

Rädda utväxten

Tips & Trix
utvaxr

Jag har gått men mina naglar liiite för länge nu, och går man för länge med gel-lack får man som bekant utväxt på naglarna..
Jag brukar rädda utväxten med att måla den nakna nageln med glitter eller annan färg.
Denna gången valde jag Essies blå “Butler Please” för att rädda mina naglar innan jag går till Frida igen. 🙂
Så nu är jag game ett tag till!

/You can always save your outgrowth! Just paint the naked nail with glitter or another color.

6 Responses to “Rädda utväxten”

 1. Eleonore on

  Hej!
  Måste du ha så himla mycket reklam på din sida? Jag fattar att det ger dig cash men när man måste klicka bort reklam TVÅ gånger för att kunna se inläggen så blir man rätt trött. Placera reklamen runt omkring istället om det går. Annars så är din blogg toppen!

  Kramar!

  Reply
 2. Amanda on

  Vad är grejen med reklam på bilderna? Sett att andra bloggare börjat med det oxå, förstör lite.

  Älskar din blogg annars! 🙂

  Reply
 3. Jessica on

  Hoppas du kan få bort reklamen på bilderna, för det är något som verkligen förstör upplevelsen.. Har sett det på en del bloggar men skonats från att se det på bloggar som jag verkligen gillar hittills (och jag älskar ju din!)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)