scroll down
Arrow
MENU
14:50 | May 29, 2015

Videoblogg – Do’s and dont’s

Okategoriserade

 

doss

[youtube width=”870″ height=”580″]https://www.youtube.com/watch?v=GLFr_ssQyt0[/youtube]

16 Responses to “Videoblogg – Do’s and dont’s”

 1. Dixi Wonderland on

  Älskar denna videon! Var tvungen att dela den på fb. Värsta jag vet är folk som inte suddar ögonskuggan OCH som inte lägger mascaran ända in i ögonfransroten. När dom kollar ner så ser man att de bara målat halva ögonfransarna a big no no imo.

  Reply
 2. Hanna on

  Du är så söt 🙂 Så försiktig du var när du berätta hur man inte bör sminka dig. Den sminkningen så helt tokig ut så NÄ ingen ska sminka sig så 😉

  Reply
  • lindahallberg on

   haha, det är lika bra att säga att “självklart får alla göra som de vill” för självklart får de ju det! annars blir det kaos i kommentarsfältet 🙂 man lär sig ett och annat under tiden som bloggare/youtuber. Och folk på youtube kan vara helt otroligt elaka tyvärr.

   Reply
 3. Malin on

  Tyckte du träffade helt rätt i allt du sa! Sminka med måtta och att anpassa färger efter sin personliga färgskala! Även fast man önska att det var enklare än så,liksom att det fanns en korrekt foundation, inte 7hundra olika nyanser och undertoner.

  Och älskade idominläppen! haha, bra video!

  Kan tänka mig att de som reagerar starkare på videos som dessa, eftersom jag sett flertal på youtube, är dom som känner sig träffade..

  Reply
 4. tirurit on

  Oh my that orange foundation!!! This was funny 😉

  I am one of those who struggles with eyeliner, and many times what I do is use a pencil and smudge it into a winged eyeliner. At a Mac Techniques session I was introduced to the Mac powerpoint eye pencils and I loved them for this!

  Reply
 5. Linnea on

  Jättenice video! Jag höll för handen för att jämföra de olika sidorna och den “extrema” sidan var faktiskt rätt så kul. Du såg ut som en seriefigur med de otroligt starka ögonbrynen, den osuddade ögonskuggan och de lite för ljusa läpparna. Skulle vara en kul idé att gå all in på det där bara för att göra en väldigt crazy makeup! ;D

  Reply
 6. Karin on

  Hej Linda!
  Kort fråga: vilken butik tycker du man ska gå till om man vill hitta den perfekta foundationen? Då tänker jag stället där personalen har bäst koll och relativt bra utbud med smink 🙂

  Reply
  • lindahallberg on

   Hej! det är jättesvårt, det beror verkligen helt på personalen! Vissa är ju duktigare än andra, men jag tycker iallafall att du bör gå till en butik där personalen är utbildade makeupartister!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)