scroll down
Arrow
MENU
9:01 | June 24, 2015

Todays look

Dagens make-uper
24juni 24juni1 24juni3

Detta var egentligen min midsommarlook, men publicerar den idag eftersom jag inte hann lägga upp den på självaste midsommar.

Jag har använt/I’ve used
NYX epic black mousse liner
Make up store microshadow Smog
Make up store microshadow desert
Loreal false lash wings waterproof mascara

Läppar/lips
Motives cosmetics lip pencil Raisin

Kinder/cheeks
Anastasia contour kit
NARS Blush orgasm

3 Responses to “Todays look”

  1. Ellen on

    Hej Linda. På misdommar provade jag för första gången på länge rödare läppstift och satt som en smäck. Dock när stiftet skulle bort så hade jag sådana problem med det att jag fick gå och lägga mig röd runt hela munnen. När jag skulle tvätta penseln sitter det röda kvar som berget också trots rengöring för sminkborstar och vanligt vatten/tvål.. Tips på hur jag ska få bort det från penseln och hur du gör för att få bort läppstiftet utan att se ut som dina läppar är allergichockade.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)